SEGRE

ATLETISME MUNDIAL DE DOHA

El nord-americà Chris Coleman es converteix en el nou rei de la velocitat

Coleman, ahir durant la carrera que el va coronar amb l’or.

Coleman, ahir durant la carrera que el va coronar amb l’or.EFE / EPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta nord-americà Christian Coleman es va convertir en el nou rei de la velocitat al conquerir la prova de 100 metres durant la segona jornada del Mundial de Doha, en què l’alacantí Eusebio Cáceres no va passar del setè lloc a la final de longitud amb un salt de 8,01 metres a l’estadi Internacional Khalifa.

Coleman, que ja manava a la pista coberta, va rellevar el seu compatriota Justin Gatlin com a guanyador de l’hectòmetre i va conquerir el seu primer or en la distància, als seus 23 anys, gràcies a un cronòmetre 9,76 segons al davant del mateix Gatlin, que va ser plata amb 9,89 i del canadenc Andre de Grasse, bronze (9,90).

El d’Atlanta va ser plata fa dos anys a Londres, davant d’Usain Bolt, i ja va demostrar que el seu potencial esclataria més aviat que tard. A més, la segona jornada del Mundial va deixar l’or del nord-americà DeAnna Price en llançament de martell (77.54 metres) i de l’holandesa Sifan Hassan, que va ser la més ràpida en els 10.000 metres femenins.

Pel que fa a la representació espanyola, Eusebio Cáceres va acabar en setena posició a la final de longitud del Mundial de Doha amb un millor salt de 8.01 que va realitzar en el seu primer intent.

El pupil de Juan Carlos Álvarez va ser més brillant al llarg d’aquesta final, volant en aquest primer intent amb una bona marca, el mateix registre que havia realitzat el dia anterior en la qualificació.

tracking