ELS DETALLS

Victòria d'un Alpicat amb ofici

El Lleida B no va poder batre l’ordenada defensa de l’Alpicat i va estavellar dos pilotes als pals || Amb els visitants, que presentaven 4 baixes, va reaparèixer Borda, al recuperar-se d’una llarga lesió

Dos jugadors de l’Alpicat rebutgen una pilota aèria durant una acció del partit.ALBERT FERNÁNDEZ

Victòria treballada de l’Alpicat en la visita a un Lleida B que encaixa la segona derrota consecutiva. Els de Jesús Alcalde, en canvi, sumen 12 punts en 4 jornades i van mostrar un gran moment de forma, especialment en defensa, la porteria del qual, protegida per Xavi Ricart porta 360 minuts d’imbatibilitat. El partit es va decidir en el minut 26 amb un solitari gol de Xavi Gomà. El Lleida B, per la seua part, no va poder concretar cap de les ocasions encara que va estavellar dos pilotes als pals i va posar en un compromís el meta visitant.

La primera acció de perill va arribar en un córner al segon pal que Bas va rematar de cap i que va acabar estavellant-se al travesser per acabar sortint. No hi va haver un clar dominador en pràcticament cap fase del joc, però els visitants van aconseguir posar-se al davant al marcador el 26, després d’un ràpid contraatac de Hamza que va acabar en una assistència, ja dins de l’àrea, a Xavi Gomà que va enviar a la xarxa el 0-1 amb un precís tret després de retallar Enric. El Lleida, a partir del gol, va buscar amb insistència l’empat però va tenir molts problemes per arribar a la zona de perill de l’Alpicat. Al minut 39, Enric va evitar el segon gol de l’Alpicat traient unes bones mans en una acció de Roy. Just abans del descans hi va haver una jugada polèmica. Els visitants van reclamar una mà d’un defensor del Lleida en l’execució d’una falta per part de Xavi Gomà. L’assistent la va assenyalar però l’àrbitre va decidir ignorar-la.

A la segona part, el Lleida B va tenir també ocasions. Toni Vicente va estar a punt d’empatar als 2 minuts de la represa en un xut de falta que es va estavellar a la base del pal. També Jorge va tenir la seua ocasió a l’enviar el xut al lateral de la xarxa quan ja havia superat la meta de l’Alpicat. Lamin va disposar de la millor per als seus però Ricart no la va saber aprofitar.

A partir de llavors, l’Alpicat va saber controlar el tempo del partit per emportar-se els tres punts.