SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista, de 'pesca' a Portugal

Aprofitant la disputa de la Copa Continental es va reunir amb l’Sporting de Lisboa per a la cessió de jugadors || “Ha estat un primer contacte per a futures col·laboracions”, va dir Enric Duch

L’equip llistat va caure a semifinals davant el Porto per un contundent 2-8.

L’equip llistat va caure a semifinals davant el Porto per un contundent 2-8.ANTONIO LOPES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista va tornar aquest diumenge a la matinada de la seua segona participació en la Copa Continental de Lisboa amb un sabor agredolç per la derrota (2-8 amb el Porto), però amb els deures fets. El president del club llistat, Enric Duch, va aprofitar aquest campionat per entaular relacions amb alguns dels clubs més importants de l’hoquei mundial com l’Sporting de Portugal, amfitrió de l’esdeveniment i vigent campió de l’Eurolliga, que va confirmar els pronòstics i es va emportar la Copa al derrotar a la final el Porto per 2-3.

Duch es va reunir amb el màxim responsable de les seccions professionals de l’Sporting, Gilberto Borges, per col·laborar en futures accions i parlar d’una possible cessió d’alguns dels jugadors que té al seu potent planter.

“Ha estat només una primera presa de contacte, però ha servit per veure’ns i parlar en persona. Feia temps que havíem parlat per telèfon i aprofitant el campionat ens hem assegut cara a cara per parlar de futures accions en les quals podríem col·laborar els dos clubs, així com la possibilitat de comptar amb algun jugador cedit de cara a la temporada vinent”, va afirmar en aquest sentit el president llistat, que a més va reconèixer que “les sensacions han estat bones. Ara falta que puguem arribar a algun acord satisfactori per als dos bàndols”. Enric Duch va voler destacar així mateix el gran tracte que l’Sporting de Portugal va dispensar al Llista durant tota la competició europea.

“Hem rebut un tracte exquisit. Es nota que és un club gran i ho ha demostrat. Ens han atès en tot el que hem necessitat i no van posar cap impediment quan els vam demanar entrenar-nos diumenge al matí, quan no tenien cap obligació de fer-ho perquè ja estàvem eliminats. Tot i així, ens van obrir el pavelló perquè poguéssim treure’ns l’espina de la derrota a les semifinals. Espero que aquesta bona relació tingui continuïtat en el futur”, va afirmar en aquest sentit el president llistat.

El partit a la pista del Vic passa a diumenge i l’oferirà Esport3

El Lleida Llista té aquesta setmana doble cita de l’OK Lliga. Dimecres (21.00) rebrà l’Igualada en el partit de la segona jornada al qual es va canviar la data per la disputa de la Copa Continental, i el cap de setmana visitarà el Vic, un duel que finalment ha passat de dissabte a diumenge (12.00) perquè l’oferirà en directe el canal Esport3. Així mateix, el Llista ha demanat al Liceo que el duel entre els dos de la cinquena jornada es jugui el dimecres 23 i no el dimarts 22, ja que el quadre gallec juga dissabte l’Eurolliga.

L’equip llistat va caure a semifinals davant el Porto per un contundent 2-8.

L’equip llistat va caure a semifinals davant el Porto per un contundent 2-8.ANTONIO LOPES

tracking