SEGRE

DEPORTES

Valverde: “Ens faltava revolucionar el partit”

El tècnic assegura que a la primera part els va faltar “entrar més a l’àrea”

Griezmann remata de cap en una de les primeres ocasions que va tenir el Barça.

Griezmann remata de cap en una de les primeres ocasions que va tenir el Barça.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va destacar la qualitat del rival, però va enaltir la reacció blaugrana a la segona meitat. Va començar parlant del cop anímic que va suposar el gol de l’Inter tot just començar el matx. “Se’ls ha posat el partit de cara i els ha reforçat molt la situació. A la contra és un equip potent, és el primer a la Lliga italiana guanyant tots els partits. Ens ha complicat la vida, però a la segona part hem estat millor”, va explicar el tècnic extremeny.

Valverde va ser interrogat sobre el que havia dit als jugadors al descans perquè es produís una reacció. “El que tractes sempre és veure les coses que pot ser que no estiguin funcionant tan bé. Els que estan al camp són els que fabriquen tot això. Al primer temps ens han fet mal amb el joc cap als puntes. Ha estat un bon partit per part dels dos”, va dir Valverde.

També es va referir a les concessions que havia fet el seu equip a la primera part. “Ells han tingut ocasions, nosaltres també hem tingut les nostres arribades. Sempre es tracta de desequilibrar-ho tot a favor seu.” Va afegir que amb el primer gol de Suárez tot va canviar. “Ens faltava revolucionar el partit al davant. Amb Busquets, Arthur i De Jong controlàvem el joc, però ens faltava joc a l’espai. Ens faltava entrar més a l’àrea i decidir més en els últims metres. Ells es mantenien lluny de la nostra porteria i hem pogut remuntar”, va concloure Valverde.

Per la seua part, el davanter blaugrana Luis Suárez, clau en la remuntada a l’anotar els dos gols, va valorar el triomf tot just acabat el duel. “Hem aconseguit tres punts molt valuosos contra un rival directe”, va assenyalar el charrúa en declaracions a Movistar Liga de Campeones.

El davanter uruguaià va admetre que la clau de la remuntada va estar en el descans. “Per a alguna cosa estan les mitges parts, per corregir els errors que hem comès a la primera. Hem tingut tenir molta paciència i amb la confiança i el treball col·lectiu hem aconseguit capgirar el partit. El míster ens ha corregit la manera de pressionar, que també havia sigut virtut del rival, que havia aprofitat els espais que deixàvem”, va raonar Suárez.

Pel que fa als dos gols aconseguits, amb els quals en suma ja cinc aquesta temporada i es col·loca com a pitxitxi de l’equip, va afirmar que “sent el 9 sempre intento ajudar. Mai abaixo els braços”.

tracking