SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Aquí toques fons dilluns i dimecres estàs al cel”

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit.

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit.EFE/TONI ALBIR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’encadenar tres victòries entre la Lliga i la Champions, Ernesto Valverde es va mostrar caut sobre la reacció del Barça, si bé confia a ratificar avui (21.00, Movistar La Liga) la bona dinàmica de resultats davant del Sevilla. “Aquí es toca fons un dilluns i dimecres estàs al cel. Tenim una ratxa bona i ho volem ratificar contra un bon equip com el Sevilla”, va puntualitzar el tècnic de l’equip blaugrana.

Valverde va qualificar de fonamental el duel contra l’equip andalús per afrontar l’aturada de seleccions amb bones sensacions i a prop de les primeres posicions. Precisament, jugadors com Luis Suárez i Messi no viatjaran amb les respectives seleccions, una cosa positiva per a l’entrenador. “No ens ve malament per fer més entrenaments. Després vénen partits decisius, tant a la Lliga com a la Champions, i cal estar preparats.” Primer, el Barça intentarà sumar els tres punts contra el Sevilla sense els centrals Umtiti i Lenglet. Valverde podria apostar per Todibo, si bé no va descartar altres opcions com retardar De Jong. “Todibo és una possibilitat clara, però també s’entrenarà Araujo, del B. Per a això hi són, els jugadors. És un encontre compromès i ho hem de tenir en compte”, va precisar. En aquest sentit, va qualificar Todibo com un jugador “molt potent, amb molta velocitat”, tot i que va dir que encara “ha de regular els impulsos”.

El tècnic del Barça qualifica el matx d’avui contra el Sevilla de “fonamental” de cara a les aspiracions

Per al partit d’avui, Valverde recupera els lesionats Jordi Alba i Ansu Fati. El lateral era baixa des del primer matx de la Lliga de Campions, mentre que el del planter tenia unes molèsties tendinoses en un genoll. Es van quedar fora de la convocatòria Wagué i Aleñà per decisió tècnica mentre que segueixen lesionats Umtiti i Junior, a més de la sanció de Lenglet, per la qual cosa el del planter Araujo va entrar en una llista de 19.

D’altra banda, l’assemblea de compromissaris del FC Barcelona decidirà avui sobre la retirada de les distincions honorífiques atorgades en el seu dia a Francisco Franco, així com a la implementació del vot electrònic a l’entitat. Aquests són els dos punts més nous d’un ordre del dia en què, com ja és habitual en aquesta cita, la representació dels socis haurà d’aprovar la liquidació de l’anterior exercici econòmic i el pressupost del següent.

tracking