El Madrid guanya el Granada però no convenç

Sergio Ramos felicita Hazard pel seu primer gol amb el Madrid.

Sergio Ramos felicita Hazard pel seu primer gol amb el Madrid.EFE/FERNANDO VILLAR

El Reial Madrid va batre ahir el Granada en un duel que els blancs tenien controlat però en què van acabar patint. Amb aquest triomf, els blancs arribaran a l’aturada de seleccions líders en solitari. Els madridistes van sortir com un huracà. Benzema va marcar l’1-0 als dos minuts de joc, i abans del descans Hazard es va estrenar com a golejador blanc. Al tornar de la pausa Modric va firmar el 3-0. Malgrat tenir-ho tot de cara, un error d’Areola, concedint un penal que va convertir Machís, i un cop de cap de Duarte, col·locaven el 3-2 i tornaven a ficar el Granada en el matx. Tot i així, James, quan pitjor ho estava passant el seu equip, va sortir al rescat amb el 4-2, que va sentenciar el partit.