SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Tebas diu que es va ser 'injust' amb Messi

Nega que hi hagués “acarnissament” en el tema d’Hisenda

Messi i Antonella, a l’estrena de l’espectacle sobre la seua vida.

Messi i Antonella, a l’estrena de l’espectacle sobre la seua vida.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Lliga, Javier Tebas, va dir ahir a Barcelona que no hi va haver acarnissament d’Hisenda amb Messi, però va admetre que es va ser injust amb el jugador blaugrana que dimecres, en una entrevista a RAC1, va revelar que en aquell moment va pensar a deixar Espanya al sentir-se “maltractat” i jugar en un altre club. Tebas va assistir ahir a l’estrena de la funció Messi10 by Cirque du Soleil. Abans de la funció va dir: “Crec que no hi va haver acarnissament, però es va ser injust amb ell, com a persona física. Perquè Messi no firmava els contractes. No llegia de dalt a baix el que firmava, perquè entre altres coses es dedica a jugar a futbol i no a llegir contractes. Jo tampoc no llegeixo tot el que firmo”, i va afegir que “jo crec que era un problema administratiu i no penal”.

D’altra banda, l’Inter de Milà ha reactivat l’interès per fitxar Ivan Rakitic, després que aquest hagi mostrat descontentament per la falta de minuts al Barça. L’arribada de De Jong i el bon moment d’Arthur l’ha deixat amb menys minuts en un centre del camp en el qual Busquets és fix. L’Inter prepara una oferta de 30 milions per fitxar-lo a l’hivern.

La FIFA confirma que Ansu Fati ja pot ser convocat per Espanya

Ansu Fati ja podrà ser convocat amb la selecció espanyola una vegada que la FIFA ha confirmat a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) la seua correcta nacionalització. “La FIFA ha notificat en les últimes hores a la RFEF que, una vegada rebuda tota la documentació sol·licitada, el jugador Ansu Fati ja pot ser seleccionat per Espanya en el moment que els tècnics ho vegin oportú”, van confirmar des de la RFEF.

tracking