SEGRE

FUTBOL EUROCOPA 2020

Bitllet a l'Eurocopa

La selecció obté el punt que li dóna la classificació matemàtica per a la fase final del 2020 || Rodrigo va marcar al temps afegit en un partit que els suecs van complicar molt després d’avançar-se

Rodrigo Moreno corre eufòric celebrant el seu gol en el temps afegit que dóna la classificació.

Rodrigo Moreno corre eufòric celebrant el seu gol en el temps afegit que dóna la classificació.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol de Rodrigo Moreno en el temps afegit va rescatar un empat valuosíssim a Estocolm que dóna la classificació matemàtica a l’Eurocopa a una Espanya de dos cares: notable a la primera part i ofuscada a la segona després d’avançar-se Suècia. És la setena classificació consecutiva de la selecció espanyola per a una fase final a l’Eurocopa.

Semblava condemnada Espanya que augmentessin els dubtes sorgits a Oslo i sumar la primera derrota a la fase, ajornant el bitllet a la ronda final, quan el davanter del València va aparèixer per posar la bota després d’un xut ras de Fabián amb el partit agonitzant. Robert Moreno havia fet autocrítica en la vigília sobre el partit a Noruega, descontent perquè el seu equip havia perdut per moments el control i no va tenir profunditat. I va respondre amb sis canvis. L’obligat de Ramos per targetes, De Gea a la porteria i el debut de Gerard Moreno a dalt van ser les novetats més destacades.

La Roja va aconseguir per setena vegada consecutiva classificar-se per al torneig europeu de seleccions

Espanya va sortir manant i va completar uns primers 25 minuts molt bons. Sobre el paper, un 4-3-3, però Ceballos no va trepitjar mai la banda i es va moure amb llibertat per tot el centre de camp, creant superioritat al mig i descol·locant l’equip suec. A poc a poc els nòrdics es van anar despertant de l’ensurt i van començar a atansar-se amb perill, aprofitant errors a la sortida de la pilota d’Espanya. De Gea es va emportar la mà a una cama en un desallotjament, la qual cosa va fer que Kepa sortís a escalfar. Però es va reivindicar minuts després amb una gran mà a cop de cap de Quaison. El partit ja era un altre, molt més igualat, tot i que Fabián encara va tenir una altra bona ocasió abans del descans.

Berg, molt qüestionat a Suècia per una ratxa malastruga de més d’un any sense marcar, va aparèixer a l’inici del segon temps per deixar Espanya glaçada amb un cop de cap gairebé sobre la línia de gol. Robert Moreno va voler obrir més el camp amb Navas, però Suècia, molt junta i ordenada, resistia els atacs espanyols sense gaires aclaparaments. Fins que va aparèixer Rodrigo per salvar un empat que val una fase final.

Ansu Fati es llueix en el debut amb la sub-21 i opta al Golden Boy

Ansu Fati va debutar ahir amb la selecció espanyola sub-21. El jove jugador del Barça va disputar els últims 10 minuts del partit contra Montenegro el dia que va saber que figura a la llista dels 20 finalistes al Premi Golden Boy, la pilota d’or per a futbolistes menors de 20 anys.

Rodrigo Moreno corre eufòric celebrant el seu gol en el temps afegit que dóna la classificació.

Rodrigo Moreno corre eufòric celebrant el seu gol en el temps afegit que dóna la classificació.EFE

tracking