SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barcelona estrenarà la senyera al Wanda

El club també suspèn els actes institucionals per la situació política

Messi, durant la sessió d’entrenament d’ahir, de cara al partit de l’Eibar de dissabte.

Messi, durant la sessió d’entrenament d’ahir, de cara al partit de l’Eibar de dissabte.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona estrenarà la nova samarreta de la senyera el cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre, en el partit que jugarà al Wanda Metropolitano davant de l’Atlètic de Madrid, segons va anunciar el programa El Club de la Mitjanit d’Esport3 i Catalunya Ràdio. Serà la quarta samarreta d’aquesta temporada, en la qual recupera els colors de la bandera de Catalunya. El club ja va anunciar que aquesta temporada tindria quatre samarretes. La primera és la que també han estrenat, la de quadres blaugrana; la segona és la groga amb la banda diagonal blaugrana i la tercera és la de color blau verdós, basada en el segon equipament dels anys noranta.

D’altra banda, davant de la situació política i social que es viu a Catalunya, el club ha decidit suspendre els actes institucionals que tenia previstos aquesta setmana. Així, ha estat ajornat l’acte d’inauguració de la nova FCB Botiga, que el club ha instal·lat a la rambla de Canaletes i que estava previst inaugurar-se demà. També ha ajornat la presentació del futbol base, que s’havia de fer dilluns. El club també ha rebut crítiques, bàsicament al seu web en castellà, per la nota de dilluns després de conèixer-se la sentència, titulada “La presó no és la solució”.

Messi, per la seua part, rebrà avui la Bota d’Or, com a màxim golejador a Europa la temporada passada, i representarà el seu sisè guardó. Messi va guanyar aquest trofeu gràcies als seus 36 gols, mentre que Kylian Mbappé, del PSG, va marcar-ne un total de 33.

tracking