SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El Borges cau davant del vigent campió de Lliga

Planta cara al Cajasur Priego, amb parcials molt ajustats, però acaba claudicant per 4-1 || Marc Duran va aconseguir l’únic punt

L’egipci Lashin, al fons, durant un dels seus partits.

L’egipci Lashin, al fons, durant un dels seus partits.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Asisa Borges Vall va perdre ahir per 4-1 en la seua visita al Cajasur Priego, vigent campió de Lliga, en un partit ajornat en el seu dia que correspon a la segona jornada de la Superdivisió. El clar marcador és, no obstant, una mica enganyós perquè l’equip de les Garrigues va perdre amb parcials molt ajustats, per la qual cosa podia haver arrancat un empat amb una mica més de fortuna.

En el primer partit, Marc Duran es va imposar a Diego Carvalho amb molta solvència per 3-0 amb parcials d’11-5, 11-6 i 13-11, amb la qual cosa el Borges s’apuntava el primer punt del matx.

Tanmateix, en el segon individual de la nit, el jove Albert Vilardell perdia davant de l’hongarès Daniel Kosiba. Això sí, el jugador del Borges va plantar cara i va caure per un ajustat 3-2 amb parcials d’11-6, 11-9 i 11-6 per a Kosiba i 11-7 i 13-10 per a Vilardell. Amb 1-1 al marcador, l’egipci del Borges Elsayed Lashin perdia davant del local Carlos Machado per 3-1 amb parcials d’11-7, 11-3 i 11-9 per a aquest últim i 11-8 per al jugador africà.

Marc Duran va disputar el quart partit contra Daniel Kosiba i l’hongarès va guanyar per un ajustat 3-2 com havia fet amb Vilardell. En el cinquè i últim partit, Diego Carvalho es va imposar a Lashin per 3-0.

L’Asisa Borges Vall jugarà el seu proper partit el dia 25 a San Sebastián de los Reyes.

tracking