SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

Revàlida per pujar a l'elit

El Lleida.Net Alpicat inicia demà la quarta temporada a l’OK Lliga Plata després de vorejar l’ascens el curs passat || Ha incorporat quatre júniors del Llista

La plantilla del Lleida.Net Alpicat per a aquesta temporada en què tornarà a intentar l’ascens a l’OK Lliga.

La plantilla del Lleida.Net Alpicat per a aquesta temporada en què tornarà a intentar l’ascens a l’OK Lliga.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida.Net Alpicat ja està a punt per iniciar demà a casa davant del Dominicos gallec (20.00) la seua quarta temporada a l’OK Lliga Plata en la qual l’objectiu, després de quedar-se el curs passat a les portes de l’ascens a l’OK Lliga, tornarà a ser intentar accedir a la màxima categoria de l’hoquei estatal. Per a aquest objectiu, l’equip que entrena Xavi Roy s’ha reforçat amb gent molt jove, quatre sèniors de primer any que la temporada passada jugaven a l’equip júnior del Lleida Llista (Pol Besora, Pol Besolí, Raül Fernández i Pol Mestres). Per la seua part, continuen a la plantilla Ricard Casals, Mats Zilken, els germans Joan Ramon i Miquel Serret, Lluís Alsina i Sisco Ariza.

Xavi Roy va explicar ahir que està satisfet de com arriba l’equip, tot i que va perdre divendres passat la final de la Copa Esports Penedès contra el Sant Just per 4-2, a l’inici de temporada. “Si m’ho haguessin preguntat el 30 d’agost quan vam començar no tindria res a veure amb la situació d’ara, que ha canviat molt. Hem treballat bé, però també és veritat que serem a dalt si som capaços de fer gols”. En aquest sentit, Roy es va referir a la gran dependència que té l’equip de dos jugadors: Joan Ramon Serret (màxim golejador de l’equip la temporada passada i segon de la categoria amb 35 gols) i Mats Zilken (autor de 33 gols). A més, Serret serà baixa per sanció demà al debut de lliga. “És una baixa molt important. L’equip genera ocasions de gol, però fallem massa davant de porteria”, va concloure.

tracking