SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

L'AEM vol allargar l'estat de gràcia davant del Parquesol Valladolid

L’AEM arriba en estat de gràcia després de la victòria a Gijón.

L’AEM arriba en estat de gràcia després de la victòria a Gijón.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM rep avui (12.00) al Recasens el Parquesol Valladolid amb l’objectiu de prolongar l’estat de gràcia en el qual es troba després d’enllaçar dos victòries consecutives, davant de l’Athletic B i l’Sporting de Gijón.

Les de Roger Lamesa són ara setenes a la classificació, empatades a nou punts amb el Barça B i el Seagull. Per la seua part, el rival avui, el Parquesol, és quart per la cua amb cinc punts, encara que el tècnic lleidatà adverteix dels seus perills: “Són un equip molt rocós, en cinc partits només han encaixat quatre gols.” Certament, només l’Osasuna, segon a la taula, ha rebut menys gols que les val·lisoletanes, encara que també és un dels equips menys realitzadors, amb també quatre.

Per a aquest partit, Lamesa compta amb les baixes d’Andrea, Jordina i Subies, la qual cosa fa que la portera del filial, Laura Martí, debuti en una convocatòria. Júlia Miró va ser dubte fins a l’últim moment, però finalment es va entrenar i és a la llista.

“Tenim ganes de continuar amb el ple de victòries a casa, no rebre gols i, sobretot, prolongar la bona dinàmica el màxim possible”, diu Lamesa. D’altra banda, s’espera el debut de la internacional japonesa Hisui Haza.

tracking