LEB PLATA BENICARLÓ - ILERDAUTO PARDINYES

Arriba la primera victòria

L’Ilerdauto Pardinyes va patir per endur-se el partit || Hundley va debutar amb el Pardinyes amb dos punts i dos rebots en tan sols un minut de joc

L’Ilerdauto Pardinyes, en foto d’arxiu, va vèncer un rival directe com el Benicarló fora de casa.

L’Ilerdauto Pardinyes va aconseguir la primera victòria de la temporada vencent 76-80 un Benicarló que també arribava a la sisena jornada sense conèixer la victòria. Els de Gerard Encuentra van patir fins al final per poder-se emportar un partit que van començar dominant però del qual a poc a poc van anar perdent el control.

El matx va començar amb dos equips molt igualats i amb uns nervis per aconseguir la victòria evidents, cometent errors en llançaments fàcils. Després d’un primer intercanvi de cistelles, l’Ilerdauto Pardinyes va obrir les primeres distàncies a cop de triple, cinc en el primer període. En el primer quart també va ser el moment per al debut del nou jugador groc-i-negre, Michael Hundley, que en un minut va aconseguir anotar dos punts i sumar dos rebots al seu compte personal per arribar al final del quart 15-25.

El guió va canviar al segon quart, quan els locals van aconseguir un parcial de 15-6 en els primers 6 minuts, ajustant el marcador 30-31. Encuentra va haver de demanar temps mort a la recerca de la reacció i els lleidatans van aconseguir mantenir-se a dalt a l’arribar al descans, 38-42.

El tercer quart va tornar a ser per al Benicarló. Aprofitant la seua superioritat al pal baix, els locals van arribar al final del tercer quart 58-57. Amb tot en joc en l’últim quart, els lleidatans van estar un punt per sobre del rival pel que fa al control del partit, i van poder mantenir el domini durant els últims minuts per sumar la primera victòria de la temporada dels de Gerard Encuentra 76-80.

L’Ilerdauto Pardinyes jugarà la jornada vinent contra el Gran Canària el diumenge 27 a les 12.30.