FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ B

El Lamsauto Futsal Lleida està en ratxa i ja és sisè

Venç amb remuntada el Martorell (4-3)

Una acció del partit d’ahir entre el Lamsauto Futsal Lleida i el Martorell.

Una acció del partit d’ahir entre el Lamsauto Futsal Lleida i el Martorell.MAGDALENA ALTISENT

El Lamsauto Futsal Lleida va firmar ahir davant del Martorell (4-3), la tercera victòria en els quatre últims partits i la quarta de la temporada, amb què se situa en la sisena posició de la classificació de Segona divisió B, amb 12 punts, empatat amb el quart, el Natació Sabadell i el cinquè, el Barceloneta. Els quatre primers classificats es disputaran el play-off d’ascens.

L’equip lleidatà va començar el partit amb una defensa molt sòlida, que li permetia sortir ràpid a la contra, la qual cosa li va donar les primeres ocasions de gol. Però el que va marcar primer va ser el Martorell. Un doblet d’Iñaki va permetre als lleidatans remuntar i retirar-se al descans amb avantatge al marcador, 2-1.

A la segona part l’equip visitant va assumir més riscos, buscant tornar a empatar el partit. Una expulsió a l’equip local semblava que li anava a complicar el partit, però tot i jugar en inferioritat John va marcar el 3-1.

La insistència del Martorell li va permetre igualar el marcador (3-3), però a dos minuts per al final del partit Xexu, el pitxitxi dels lleidatans, va firmar el 4-3 i va segellar la victòria.