El Ponts sentencia a la primera meitat i ja és líder

Moment en què Parra marca el primer del partit a favor del Ponts.

Moment en què Parra marca el primer del partit a favor del Ponts.AGUSTÍ CUCURULLS

El Ponts es va emportar els tres punts del duel amb el Vallfogona després d’un partit que van dominar els locals de principi a final, la qual cosa els va permetre situar-se com a líders aquesta jornada sumant la tercera victòria consecutiva, i acumular així 18 punts.

A la primera meitat, els locals van començar avançant-se gràcies al gol de Parra (1-0, 16’) i al cap de pocs minuts amb un altre d’Areny (2-0, 25’). Després dels gols, cap dels dos equips no va crear perill.

A la segona meitat, el matx va seguir igual que als minuts finals de la primera i el marcador no es va moure, i així el Ponts es va endur els tres punts.