L'Aitona remunta malgrat jugar amb un menys

Moment de l’entrada que li costaria l’expulsió a Reguant abans del descans.

Moment de l’entrada que li costaria l’expulsió a Reguant abans del descans.AMADO FORROLLA

L’Aitona va remuntar un Vilanova de la Barca que no va saber aprofitar la superioritat al segon temps. A la primera part van dominar els locals tot i que l’Aitona es va avançar (0-1, 6’) i es va quedar amb deu jugadors després de l’expulsió de Reguant. A la segona, els locals van empatar (1-1, 63’) i es van posar davant a 20 minuts del final (2-1, 73’). Keita, l’home del partit, va anotar l’empat per als visitants (2-2, 77’) i minuts més tard ell mateix va marcar el tercer abans del final, cosa que li donava la victòria a l’Aitona (2-3, 84’). Després de finalitzar l’encontre, diversos jugadors van ser expulsats per insultar-se entre ells.