SEGRE

DEPORTES_LUNES

Molo: «El punt és escàs, amb prou feines han tirat a porta i al final han renunciat a l'atac»

L’entrenador recorda que “no tots els partits seran un espectacle”

Molo ahir durant la compareixença davant dels mitjans.

Molo ahir durant la compareixença davant dels mitjans.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Crec que avui la gent no ha gaudit del seu equip líder”, reflexionava Molo després del partit. “Potser no és políticament correcte, però qui cregui que guanyarem tots els partits amb espectacle que no vingui, ho dic de cor perquè no vull enganyar ningú. Quan hi ha moments de debilitat hem d’anar tots a una”, va manifestar el tècnic del Lleida. “Si volem una cosa tan gran és impossible aconseguir-ho sense mals moments, i crec que això d’avui no s’ajusta a la realitat d’aquests primers deu partits.”

En aquest sentit, va voler posar en relleu el punt aconseguit: “Estic molt content, l’equip ha treballat molt i ja fa setmanes que aviso que guanyar no és gens fàcil en una categoria tan complicada com aquesta, en la qual tot està molt ajustat tant a dalt com a baix”. A això, Molo va afegir la màxima futbolística que “quan no pots guanyar és millor no perdre”. “Després recordem aquests punts i és important sumar-los. Quan no es pot guanyar, per les circumstàncies que siguin, millor sumar un punt i li dono molt valor.”

El d’Almeria no només va destacar el punt per si mateix sinó que, a més, va destacar la trajectòria de l’equip en conjunt: “Estic molt content, ja hem sumat 21 punts de trenta possibles i cal que posem en relleu tot el que està fent l’equip, sempre amb marge de millora en tot”, va indicar.

En un altre ordre de coses, va lamentar la doble ocasió en el primer minut d’Eder i Liberto: “Eren claríssimes i és una pena no haver-les endollat.” I de Soriano va dir que va ser substituït per molèsties.

En aquest sentit, va valorar molt positivament el fet d’empatar: “Hem puntuat en un camp molt difícil i ha estat un partit vibrant per part de dos equips que han competit molt bé.” Tevenet va afirmar que el seu equip va estar “encertat amb la pilota davant la pressió del Lleida”.

«El punt és escàs, amb prou feines han tirat a porta i al final han renunciat a l’atac»Tevenet: “El Lleida ha donat mostres que arribarà al ‘play-off” “Per a mi, el Lleida ha donat mostres de ser un dels equips que arribarà al play-off.” Així va veure Tevenet, exjugador blau la temporada 2006-07, el que era el rival ahir: “És un equip que m’agrada, té els conceptes clars, és intens, sap a què juga i té alternatives.”

Xemi porta la pilota perseguida per dos rivals en el primer temps.

Xemi porta la pilota perseguida per dos rivals en el primer temps.JORDI ECHEVARRIA

tracking