SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna: "El Barris Nord ens ha empès cap a la victòria"

Jorge Serna va destacar la capacitat competiviva dels seus jugadors || Mbaye rep l’alta mèdica

Marc Martí, el millor jugador del Força Lleida durant el partit, supera Galán, que va acabar desqualificat per una segona antiesportiva.

Marc Martí, el millor jugador del Força Lleida durant el partit, supera Galán, que va acabar desqualificat per una segona antiesportiva.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jorge Serna es va mostrar molt satisfet per la victòria de l’ICG Força Lleida sobre l’Alacant i va manifestar que “hem aconseguit guanyar un gran equip, lluitant i competint d’una forma excepcional. A l’últim quart hem tingut l’encert que ens havia faltat fins llavors i el marcador de 37-24 és una cosa no habitual, surt de les nostres expectatives, tant en atac com en defensa”.

A més, va dir que Fall va ser un jugador gairebé imparable i que “haver tingut Mbaye ens hauria ajudat molt en defensa, perquè ens aporta un plus de físic que no hem pogut tenir. La bona notícia és que ja ha rebut l’alta mèdica i podrem comptar amb ell per al partit de diumenge. Farem un entrenament individual per veure com es troba i aquests quatre o cinc minuts que ens pugui donar a Valladolid seran ben rebuts”. El tècnic tem que la intensitat del partit d’ahir pugui passar factura diumenge que ve, encara que va assenyalar que “hem pogut repartir bé els minuts. Els jugadors que hem mimat més són Shaquille, que no ha tingut una càrrega molt dura, i Mbaye, que arribarà com nou”.

D’altra banda, Serna va dir que estava molt satisfet amb l’ambient que es va crear ahir al Barris Nord malgrat ser una jornada intersetmanal. “Hem d’agrair l’esforç de tota la gent que ha vingut a recolzar-nos perquè era un dia complicat. Però el pavelló ens ha ajudat molt, ens ha empès cap a la victòria, i esperem que hagin gaudit d’un partit tan atractiu”, va afegir Serna.

Per la seua part, Pedro Rivero, tècnic de l’Alacant, va destacar el físic exhibit pel Força Lleida i que “en algunes fases del partit han arribat a treure’ns de la pista”.

tracking