SEGRE

HOQUEI LLIGA

El Llista, a retrobar-se amb la victòria a Taradell

L’equip lleidatà ha sumat un dels sis últims punts en joc || Albert Folguera no es fia de la mala classificació del rival

Albert Folguera.

Albert Folguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista visita avui el Taradell (18.00), en un partit en el qual els lleidatans volen retrobar-se amb la victòria després d’haver sumat només un punt dels sis últims en joc i aconseguir una victòria en els quatre últims encontres que ha jugat.

El tècnic del Llista, Albert Folguera, desconfia de la mala classificació del rival –acabat d’ascendir i amb només una victòria en el seu caseller– però que arriba d’arrancar un empat a la pista del Calafell i que en la primera jornada va derrotar el Caldes. “Si fem les coses bé és un partit en el qual teòricament som superiors”, va explicar. “Fora de casa sempre costa guanyar, ells tenen bons jugadors i hem de fer en tot moment la lectura correcta del partit. És un equip que et deixa portar el pes de l’encontre, es troben còmodes en aquest tipus de situacions, però si es posen al davant en el marcador ho passarem molt malament”, va afegir.

Admet que l’empat davant del Girona (4-4) “ens va fer mal. Vam tenir l’oportunitat d’obrir buit al marcador, però no ho vam fer i ens van entrar presses i nervis”, va valorar.

El Vila-sana rep el Telecable i l’Alpicat, el TorderaEl Vila-sana rep avui el Telecable de Gijón (19.00) en partit corresponent a l’OK Lliga femenina, mentre que el Lleida.Net Alpicat rep el Tordera (20.00), en partit de l’OK Lliga Plata. Els dos equips busquen encadenar la segona victòria després de guanyar en els seus respectius desplaçaments en l’última jornada.

tracking