SEGRE

LEB OR VALLADOLID - ICG FORÇA LLEIDA

Serna: “Estic molt disgustat per la primera part”

Diu que “ens han dominat des del principi” || “Hem estat lluny del nivell esperat”

Stutz, que va ser el millor jugador de l’ICG Força Lleida ahir a Valladolid, lluita sota els cèrcols en una espectacular acció del partit.

Stutz, que va ser el millor jugador de l’ICG Força Lleida ahir a Valladolid, lluita sota els cèrcols en una espectacular acció del partit.AREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, va reconèixer la superioritat del Valladolid en un partit en el qual va admetre que l’equip lleidatà no va estar al nivell esperat. “Cal felicitar el Valladolid pel gran partit que ha fet. Ens han dominat des del primer moment amb un joc més enèrgic, amb més duresa i amb més intensitat”, va explicar.

Va continuar assenyalant que “nosaltres hem estat més pendents i preocupats per si anotàvem que per si defensàvem. I ells han anotat molt fàcil i han rebotejat molt fàcil, de forma que no hem pogut córrer”. Serna va reconèixer que “estic molt disgustat per la primera part, sobretot per la poca intensitat i per la poca duresa”.

Va afegir que “a la segona part hem competit millor, però també és cert que ens ha afavorit que ells s’han relaxat una mica. Però sí, a la segona part hem mostrat millor actitud i més intensitat. Ja no hem deixat que anotessin tan fàcil i hem rebotejat millor”, va valorar. “Hem competit un pelet millor, però lluny del nivell esperat”, va indicar.

Sobre les causes per les quals l’equip va saltar a pista amb aquesta actitud, no tenia una explicació: “La intensitat del Valladolid ja és una cosa de fa anys, és la seua característica. És un equip dur, reboteja bé... Ja ho havíem dit, però això no va de dir-ho, va de fer-ho”, va afegir.

Va incidir en el fet que la clau va estar en els minuts inicials. “Ens han matat en el rebot d’atac en els quatre primers minuts. No n’hi ha prou amb veure vídeos, analitzar jugades... S’ha de demostrar a la pista i allà el Valladolid ha jugat molt més dur que nosaltres”, va insistir el tècnic aragonès.

tracking