SEGRE

DEPORTES

El Museu de Cervera espera mil visites

Només durant la jornada de demà per veure l’exposició dels Márquez, oberta des de fa set anys || Els responsables confien a batre el rècord de visitants de l’any passat, que va ser de 7.400

Carmen Bergés, la directora del Museu Comarcal de Cervera.

Carmen Bergés, la directora del Museu Comarcal de Cervera.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els responsables del Museu Comarcal de Cervera, que des de ja fa set anys exposa en una de les sales tot el material en exclusiva dels dos campions de velocitat de la ciutat, Marc i Àlex Márquez, esperen superar al llarg de la jornada de demà el miler de visites, coincidint amb la festa d’homenatge que els Fan Clubs els han preparat pels seus recents títols mundials.

La sala, que compta amb aproximadament 130 metres quadrats, està al límit de la seua capacitat, i més ho estarà després del doblet que han aconseguit aquest any. L’esperada arribada de les motos que han fet campions els dos lleidatans obligarà probablement el Museu a reorganitzar l’espai d’exposició, no a variar la ubicació, segons va reconèixer la directora, Carme Bergés. L’espai I’m 93 l’han vist aquest any 4.861 fans, 1.429 dels quals són procedents de l’estranger, la gran majoria europeus, però també de Sud-àfrica, Oceania, Àsia i Amèrica.

Només en la jornada de dissabte, en la qual el Museu obrirà les portes ininterrompudament des de les 11 del matí i fins a les 8 de la tarda, s’esperen que passin més d’un miler de persones, amb l’objectiu de batre a final d’any els 7.398 visitants que hi va haver el 2018, que és el rècord absolut. Avui també està previst que s’inauguri l’ampliació de la botiga del Fan Club, que doblarà la seua superfície comercial.

Els homenatges comencen avui amb la recepció oficial a la Paeria

La festa d’homenatge als Márquez viurà avui un primer acte amb la recepció institucional a la Paeria de Cervera, que començarà a les set de la tarda a la sala de plens del consistori. Els dos pilots, acompanyats pels seus familiars, seran rebuts per l’alcalde, Ramon Augé, i després dels parlaments firmaran al llibre d’honor del consistori com és tradició.

Carmen Bergés, la directora del Museu Comarcal de Cervera.

Carmen Bergés, la directora del Museu Comarcal de Cervera.X. SANTESMASSES

tracking