SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Reflexió al Barça

La plantilla blaugrana torna avui als entrenaments, 48 hores després de l’última sessió || A l’Argentina insisteixen en Gallardo com a substitut de Valverde

Josep Maria Bartomeu, durant la presentació de la remodelació del Centre de Formació Oriol Tort.

Josep Maria Bartomeu, durant la presentació de la remodelació del Centre de Formació Oriol Tort.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça torna avui als entrenaments a les 18.30, més de quaranta-vuit hores després d’una última sessió suau per als titulars de dimarts al Camp Nou amb l’Slavia Praga (0-0). La preocupació de gran part de l’afició per l’esdevenir de la temporada, traduïda en els primers xiulets al Camp Nou, no està sent interioritzada amb la mateixa intensitat per la plantilla i Ernesto Valverde. La mesura resultaria comprensible si no fos perquè arriba al novembre. La situació del primer equip preocupa relativament la directiva blaugrana. La figura de Valverde i el seu futur depenen exclusivament de Bartomeu, que es resistirà a una destitució tret que la situació sigui insostenible. Per la seua part, Abidal, secretari tècnic, està més per la confecció de futures plantilles que per ordenar o disciplinar la present.

D’altra banda, la carrera per la successió de Valverde a la banqueta del Barça ja està llançada, almenys a l’Argentina, on creixen les especulacions sobre la candidatura de Marcelo Gallardo, tècnic del River Plate. “Gallardo serà el tècnic del Barcelona al desembre”, va assegurar Claudio Borghi, campió del món amb Argentina el 1986. En canvi, el president del club argentí va declarar que no li consta l’interès blaugrana. “Si Gallardo rep alguna cosa, no tinc cap dubte que m’ho comunicarà. Però com que no tinc res, no ho puc prendre com a cert”, va dir Rodolfo D’Onofrio. Enzo Francescoli, director esportiu del River, ha donat per fet que el Barcelona està observant Gallardo. Però “no hi ha res respecte a una possible contractació”, va manifestar en aquest sentit l’exjugador.

tracking