SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo: "Quan el Camp d'Esports rugeix ho notem molt"

Molo demana ajuda a l’afició davant de l’Oriola, rival que qualifica de “perillós”

Molo, en un expressiu gest durant el partit de diumenge passat al camp de l’Hèrcules.

Molo, en un expressiu gest durant el partit de diumenge passat al camp de l’Hèrcules.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Manuel Jesús Casas Molo, va demanar ahir l’ajuda de l’afició davant de la visita de l’Oriola demà al Camp d’Esports (17.00), en un partit en el qual els lleidatans defensen el liderat. Molo va advertir que un no s’ha de fiar del rival, malgrat la seua mala classificació. “A l’afició li demano que intenti ajudar-nos perquè no serà un partit fàcil. Quan rugeix el Camp d’Esports ho notem molt”, va explicar.

Pel que fa al rival, va afegir que “han canviat d’entrenador, així que no sabem com sortiran. Espero el partit amb molt respecte perquè hi ha factors que el fan perillós”, va afegir. “Vénen amb necessitat de puntuar i això els fa perillosos. Van guanyar 1-3 l’Hèrcules, així que ens costarà molt i hem d’afrontar-lo mentalitzats al cent per cent”, va valorar.

De cara a aquest encontre, l’entrenador només va confirmar la baixa ja coneguda del lesionat Álex Felip i, malgrat que va admetre que hi havia jugadors “tocats”, no va voler donar noms perquè “a mi tampoc em diuen els dubtes que té el rival”, va justificar.

Qüestionat sobre si el liderat és una motivació extra, va comentar que “sí, però el que ens motiva és guanyar cada setmana, independentment de la classificació”, va comentar. “És cert que t’agrada veure’t a dalt perquè creix la confiança i els entrenaments són més positius. Sí que és important ser a dalt tot el temps que puguem.” Molo va celebrar la convocatòria de Joanet López per la selecció absoluta de Guinea Equatorial. “Estic molt content. És molt bona notícia per a ell i per al club. Des d’aquí continuarem ajudant-lo en el seu creixement i el que ha de fer ara és gaudir aquesta experiència.” Sobre Joanet va afegir que “és un noi excepcional en tots els sentits. Jugui o no jugui sempre ajuda a fer que l’equip sigui millor”, i sobre els minuts que està tenint va dir que “s’ha de tenir en compte que està competint amb gent consagrada. El ho està entenent i ens ajuda moltíssim”, va afegir.

Quant a un fitxatge que supleixi la baixa d’Álex Felip per lesió de llarga durada, va comentar que “estem valorant opcions, perquè la plantilla és relativament curta, però ara és un mercat complicat”, va admetre.

tracking