SEGRE

TENIS TAULA EUROPE CUP

El Borges passa a vuitens

L’Asisa torna a derrotar el seu rival rus en un duel trepidant amb remuntada inclosa || La pròxima eliminatòria continental la jugaran al desembre

Marc Duran, durant un dels partits ahir contra l’equip rus.

Marc Duran, durant un dels partits ahir contra l’equip rus.CTT BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Asisa Borges Vall es va classificar ahir de forma brillant per als vuitens de final de l’Europe Cup de tenis taula, al tornar a derrotar per 3-2 el TTSC UMMC-ELEM rus. L’equip de la capital de les Garrigues també es va imposar per aquest resultat, 2-3, al partit d’anada que es va disputar a Iekaterinburg, per la qual cosa el global de l’eliminatòria és de 6-4 a favor de l’equip lleidatà.

El rival a vuitens sortirà del guanyador de l’eliminatòria entre el Benelux Group Taverzo holandès i el TTC Neuhausen suís. El partit d’anada es jugarà entre el 6 i el 8 de desembre, i la tornada serà entre el 13 i el 15, també de desembre.

L’equip de les Garrigues ja havia vençut a Iekaterinburg, i el global és un 6-4 a favor

Al primer partit, Marc Duran va col·locar l’1-0 a favor del Borges, al derrotar per un clar 3-0 Aleksandr Tiutriumov, amb parcials d’11-3, 11-4 i 12-10. L’equip rus va empatar (1-1) gràcies a la victòria de Mikhail Paikov sobre Joan Masip per 0-3, amb parcials de 3-11, 6-11 i 2-11.

I l’eliminatòria es va complicar amb el triomf d’Ilya Isakov sobre Josep Lluís Andrade per 0-3, amb parcials 4-11, 8-11 i 5-11, que col·locaven l’1-2 a favor de l’equip rus i amb la classificació en l’aire.

Va arribar aleshores el partit clau, en el qual Marc Duran va mostrar la millor versió per superar per 3-1 Paikov. I això que el partit no va començar bé, ja que el rus es va adjudicar el primer set per 8-11. Però Duran no va permetre al rival que sumés més sets i amb cops espectaculars, que van aixecar del seient el públic del Centre de Tecnificació, va capgirar el partit amb parcials 11-7, 15-13 i 11-9, per col·locar el 2-2.

S’havia de rematar el pas i l’encarregat de fer-ho va ser Joan Masip, que va vèncer, en un altre duel èpic, Aleksandr Tiutriumov. 11-8 per a Masip, 2-11 per al rus, 11-9 de nou per a Masip i 10-12 per a Tiutriumov van conduir el duel al decisiu cinquè set. El jugador rus es va situar amb 6-9 a favor i quan es temia el pitjor, va arribar l’espectacular reacció de Masip, que va encadenar cinc punts per guanyar 11-9 i segellar el passi a vuitens.

tracking