El Pardinyes perd amb el líder Girona

El mal tercer quart lleidatà va ser clau

Una acció del partit d’ahir entre el Pardinyes i el Girona.

Una acció del partit d’ahir entre el Pardinyes i el Girona.SERGI FERONES

El Bàsquet Girona va acabar sent massa rival ahir per al Pardinyes, que va caure derrotat per 84-62 a la pista del líder. Els lleidatans van anar bona part de la primera meitat per davant, però un mal tercer quart els va acabar condemnant.

El Pardinyes va sortir fred al parquet de Fontajau i el Girona va aprofitar per endossar-li un parcial de 5-0, obra d’un encertat Gerard Sevillano. A poc a poc, tanmateix, els lleidatans van anar entrant al partit. Els locals continuaven dominant el tempo del matx, però la bona defensa dels de Pardinyes i l’encert en el tir els va permetre capgirar el marcador quan faltaven 3 minuts per al final del primer període, que va acabar 19-23.

El segon parcial va tornar a començar amb un Girona millor i, amb un Sevillano líder total de l’equip, va tornar a prendre la iniciativa. Tot i així, a la recta final del quart els de Gerard Encuentra, gràcies a una bona defensa zonal, van aconseguir tornar a col·locar-se al davant per acabar la primera meitat amb avantatge (38-40).

Després del descans va despertar la versió líder del Girona, que va apujar la línia defensiva i, amb una pressió a tota la pista, va començar el quart amb un parcial d’11-0 (51-42). Les pèrdues de pilota i la falta d’idees en atac van seguir castigant els lleidatans la resta de duel, on l’avantatge va anar creixent fins al 84-62 definitiu.

Després del partit, el tècnic del Pardinyes, Gerard Encuentra, va valorar positivament el xoc del seu equip i va opinar que “el marcador és més voluminós del que hem treballat”. “Crec que hem fet moltes coses bé, i és amb el que em quedo”, va afegir l’entrenador lleidatà.