SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Aquesta és la camiseta de la senyera del Barça

Sobre fons groc, com a homenatge als 120 anys d’història del club

Aquesta és la nova samarreta del Barça, que serà la quarta equipació de la temporada.

Aquesta és la nova samarreta del Barça, que serà la quarta equipació de la temporada.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vídeo en el qual apareixen Sergi Roberto i Vicky Losada ha servit perquè el FC Barcelona presentés en societat la que serà la quarta equipació del club aquesta temporada. Es tracta d’una samarreta groga amb la senyera ocupant la part davantera. Aquest uniforme podria estrenar-se en el partit que el Barça jugarà al camp de l’Atlètic de Madrid. La nova samarreta sortirà avui a la venda, en exclusiva, a les Barça Stores de Camp Nou, Canaletes, passeig de Gràcia, La Roca i l’aeroport. A partir del dia 20 també estarà a la resta de punts de venda.

El club explica que el disseny està inspirat en la recerca de les arrels del club i ha elegit com a eslògan “Ho portem dins”. És un homenatge als 120 anys d’història del club, que se celebraran el 29 d’aquest mes. És la primera vegada que l’equip té quatre equipacions una mateixa temporada.

D’altra banda, el Barcelona jugarà avui a les 19.00 a Cartagena, en un partit solidari ja que la recaptació anirà destinada als damnificats per les inundacions que hi va haver recentment a la zona de Múrcia. Ernesto Valverde va convocar sis jugadors del primer equip, ja que la majoria estan amb les seues seleccions o lesionats.

Els jugadors de la primera plantilla que es desplacen són Sergi Roberto, Neto, Piqué, Júnior, Aleñà i Dembélé. La resta són jugadors del filial, encara que alguns ja han debutat amb el primer equip, com Carles Pérez o Riqui Puig.

Un dels absents serà Ivan Rakitic, que tampoc jugarà amb Croàcia ja que està lesionat. Rakitic va tornar a mostrar el seu malestar pels pocs minuts que està tenint. En una entrevista al programa Universo Valdano, de Movistar Plus, que s’emetrà demà, afirma: “Com pot disfrutar un? Jugant a futbol. Com se sent la meua filla quan li prenen un joguet? Doncs està trista. Jo em sento igual: m’han pres la pilota i estic trist.”

D’altra banda, el Barcelona prepara un partit d’homenatge a Ronaldinho al Camp Nou. Segons va explicar el programa Tot Costa, de Catalunya Ràdio, el matx es jugaria al març. Ronaldinho es va reunir ahir amb el president, Josep Maria Bartomeu.

tracking