SEGRE

PIRAGÜISME INSTAL·LACIONS

Recta final de les obres de millora al Parc del Segre

Amb un pressupost de més de 550.000 €

Els antics remuntadors del parc ja són història.

Els antics remuntadors del parc ja són història.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell es troba en el tram final de les obres de millora i condicionament dels seus espais urbans i dels remuntadors de les embarcacions, així com dels diferents edificis de serveis.

S’està reformant el paviment de llambordes i del circuit perimetral, a banda d’instal·lar una nova capa amortidora sintètica de cautxú a l’àrea de jocs infantils, i adequar la terrassa del bar per a persones amb mobilitat reduïda.

Les obres també milloren la tanca exterior del parc i es renova el sistema de desaigüe de residus situat al final del canal d’alimentació de la minicentral per facilitar l’evacuació al riu Segre de tota la brossa que es capta en aquest punt.

Una altra de les accions que es porten a terme són la substitució dels dos remuntadors (inferiors i superiors) existents al parc i que s’encarreguen de traslladar els palistes des del punt de meta fins al canal d’aigües tranquil·les, per tal de canviar-los per altres de més eficients i moderns.

El pressupost d’adjudicació d’aquestes obres de condicionament, tant la zona urbana com de la renovació dels remuntadors, és de 457.988,22 euros, que compten amb el finançament de l’ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Català de l’Esport. El projecte és obra de Ramon Ganyet, enginyer de camins i dissenyador en el seu dia del Parc Olímpic, i l’empresa Gonfer SL és la responsable de les obres.

D’altra banda, paral·lelament també es realitzen diferents obres menors de millora i manteniment a l’edifici principal del parc, el gimnàs i el magatzem, el pressupost d’adjudicació de les quals ascendeix a 96.679 euros, un import finançat pel mateix consistori i la Diputació de Lleida.

Els antics remuntadors del parc ja són història.

Els antics remuntadors del parc ja són història.

tracking