SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Reial Madrid protesta per l'horari del clàssic del 18-D

Ramos i Nacho critiquen que tindran menys hores de descans que el Barcelona

Messi porta la pilota davant de Casemiro en un clàssic.

Messi porta la pilota davant de Casemiro en un clàssic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El clàssic continua sent font de polèmiques. Després que el Barcelona-Madrid s’hagi fixat per a les 20.00 del 18 de desembre, el Reial Madrid ha criticat data i horari, perquè tenen menys hores de descans que el Barcelona. El partit s’hauria d’haver jugat el 26 d’octubre passat, però va ser ajornat perquè l’LFP va al·legar problemes de seguretat. El Barcelona jugarà a Anoeta el dissabte dia 14 a les 16.00 i el Madrid visitarà Mestalla el diumenge 15 a les 21.00, 29 hores més tard que el matx del Barcelona.

El madridista Nacho va dir ahir que li agradaria “tenir les mateixes hores de descans que el Barcelona”, mentre que Sergio Ramos afegia que “al final l’únic perjudicat és el Reial Madrid, però en sortim perjudicats perquè caldria jugar el mateix dia que el Barça i tenir el mateix descans”.

Al Madrid culpen Tebas, amb qui tenen un enfrontament obert, d’afavorir intencionadament el Barcelona.

D’altra banda, la secretaria tècnica del Barcelona ha descartat que Riqui Puig pugui sortir cedit aquest mateix hivern, segons va informar el programa de Catalunya Ràdio Tot Costa. El club ja ho hauria comunicat al jugador.

tracking