SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

L'excampió d'Europa i medallista mundial Reyes Estévez ofereix una xarrada i dirigeix una sessió d'entrenament a Lleida

L’excampió d’Europa i medallista mundial ofereix una xarrada i dirigeix una sessió d’entrenament a Lleida || Assegura que el rúning és saludable

Reyes Estévez, dret, el quart per la dreta, ahir en l’activitat que va organitzar CaixaBank.

Reyes Estévez, dret, el quart per la dreta, ahir en l’activitat que va organitzar CaixaBank.CAIXABANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Practicar rúning pels carrers de Lleida de la mà de tot un campió de l’Europa i diverses vegades medallista en Mundials és tot un luxe que van poder gaudir ahir mig centenar d’atletes. Reyes Estévez va oferir ahir una xarrada i va dirigir una sessió d’entrenament en una activitat organitzada per CaixaBank, dins de les activitats que patrocina aquesta entitat, prèvies a la disputa, aquest diumenge, de la Mitja Marató de Lleida. El barceloní, de 43 anys, que es van retirar el 2010 deixant un brillant palmarès, va explicar els consells que dóna a les seues xarrades. “Sobretot han de conèixer-se bé a ells mateixos i això serveix independentment del nivell que tinguin. Alguns que comencen en una o dos setmanes ja es marquen reptes forts i això és un error. Sobretot cal disfrutar de l’esport”, va destacar.

Estévez va explicar que entre els seus pròxims objectius hi ha “crear un club que estarà orientat bàsicament a l’esport saludable” i va destacar que guarda especialment un gran record “de la primera Jean Bouin en què vaig participar i vaig guanyar amb 9 anys i la medalla de bronze el 1.500 al Mundial de Sevilla”. Justifica el boom del rúning en el fet que “és un esport que es pot practicar en qualsevol lloc i no requereix una gran inversió. A més, et torna molt, ja que suposa un gran benefici per a la salut”.

D’altra banda, la celebració de la 27 Rodi Mitja Marató obligarà a fer diversos talls de trànsit i desviar la circulació a diferents carrers. La sortida serà diumenge a les 9.30 a l’avinguda Rovira Roure.

tracking