SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Multitudinari XXVII Cros Intercomarcal a Tàrrega

Reuneix més de 600 atletes en 17 curses

Alguns dels atletes que es van citar ahir al càmping municipal de la ciutat.

Alguns dels atletes que es van citar ahir al càmping municipal de la ciutat.X. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El càmping municipal de Tàrrega es va omplir ahir d’atletes amb la celebració del XXVII Cros Intercomarcal de la ciutat, una de les edicions més multitudinàries amb 625 inscrits, fet que s’atribueix que la prova torna a formar part del Circuit Escolar de Cros Lleidatà, que organitzen l’ATCELL i la Diputació. Per tant, el cros és puntuable dins del calendari de la present temporada. Es van disputar 17 carreres en categories masculines i femenines de veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, alevina, benjamina, prebenjamina i mini.

Per a les curses es van habilitar diversos circuits amb distàncies d’entre 500 (prebenjamins) i fins a 8.000 metres (veterans masculins). I, per als corredors més petits, circuits de 40 a 80 metres. El regidor d’Esports, Xavier Rossell, va fer una valoració “molt positiva” de la jornada esportiva.

La cita, organitzada per la regidoria d’Esports de l’ajuntament de Tàrrega, va comptar amb la col·laboració del Consell Esportiu de l’Urgell, la Unió de Consells Esportius de Catalunya, la Diputació de Lleida i la Secretaria General de l’Esport.

tracking