Sever revés per a l'EFAC

El tècnic va culpar de la derrota els errors defensius a la segona part || Els lleidatans es van quedar amb deu després de la lesió d’Imaz, que no va poder ser substituït per falta d’efectius

L’EFAC es va ensorrar després del tercer gol del Martinenc i no va saber tornar a entrar al partit.ÁREA 11

Contundent derrota de l’EFAC contra el Martinenc per cinc gols a un. Els d’Ismael Mariani mai no van tenir opció davant d’un rival molt superior que es va saber vencedor des de pràcticament l’inici. Els lleidatans van competir durant la primera meitat, però després del tercer gol local i quedar-se amb 10 per la lesió d’Imaz, que no va poder ser substituït per la falta d’homes de camp a la banqueta, ja no van tenir capacitat per revertir la situació.

Des del principi es va poder observar un Martinenc molt més ambiciós a la recerca del gol que un EFAC més conservador. La primera ocasió de perill per als locals no va arribar fins al minut 15, en un llançament de falta que va acabar amb la pilota estavellant-se a la barrera. El Martinenc va posar a prova el meta rival en una jugada a pilota aturada que tampoc no va acabar en gol. Al minut 23 va arribar el primer gol local, en una espectacular jugada que Martínez va acabar culminant en l’1-0. El gol va calmar els locals i això va permetre que l’EFAC tingués la seua millor ocasió abans del descans. Quan tot semblava que acabaria amb avantatge barceloní va aparèixer Trota, que va saber resoldre una jugada dins de l’àrea del Martinenc per fer l’1-1 amb el qual s’arribaria al descans. Després del pas pels vestidors, el Martinenc no va tardar a tornar a prendre el control. Al minut 52, de nou Martínez va rematar després d’un rebuig i va firmar el 2-1. Minuts abans, Trota havia errat una clara oportunitat per a l’EFAC. Sense temps per reaccionar, els lleidatans van encaixar el tercer, que va ser el principi del final del conjunt de Mariani, ja que a partir d’allà només hi va haver un equip sobre el camp. El 4-1 va arribar des dels onze metres després d’un penal assenyalat pel col·legiat, que Chiné va aturar, però el rebuig el va transformar en gol el mateix jugador. I en ple festival ofensiu del Martinenc va arribar el cinquè gol, ja a la recta final del partit. Després d’aprofitar un nou error del darrere de l’EFAC, una rematada de Rubi va enviar la pilota dins de la porteria lleidatana per posar el 5-1 definitiu. D’allà fins al final del partit ja no hi va haver res més. Els del Guinardó es van dedicar a deixar passar els minuts sense voler fer més mal al seu rival, mentre que l’EFAC, que va abaixar els braços després del tercer gol, ja no va tenir capacitat de resposta a la gran superioritat del Martinenc.

L’entrenador de l’EFAC, Ismael Mariani, va comentar que “la primera part ha estat molt igualada, sense un dominador clar. Ells s’han avançat, però hem respost abans del descans, i fins i tot hauríem pogut anar al descans amb avantatge”, va afegir. “Després del descans hem tingut una bona ocasió per capgirar el marcador però amb el seu gol ens hem ensorrat”. També va indicar que “els errors defensius ens han passat factura, cada vegada que arribaven a porteria era gol”.