SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Arnau Farré fitxa dos anys per l'equip de Jordi Tarrés

Correrà el Mundial de Trial2 amb TRS, on es retrobarà amb Adam Raga

Arnau Farré, al costat de Jordi Tarrés (esquerra), dimarts passat després de firmar el contracte.

Arnau Farré, al costat de Jordi Tarrés (esquerra), dimarts passat després de firmar el contracte.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arnau Farré competirà les dos pròximes temporades, 2020 i 2021, sota l’estructura de competició de TRS Motorcycles que capitaneja el set vegades campió del món de trial Jordi Tarrés, un dels fundadors de la marca. El lleidatà, que va firmar contracte aquest dimarts passat a la fàbrica barcelonina, es retrobarà a l’equip amb Adam Raga, a qui ja va tenir de company durant l’etapa a Gas Gas. “Estic supercontent perquè no era fàcil trobar un equip i un d’aquest nivell estant lesionat, així que ha estat una sort”, va assenyalar.

Farré, que es troba en plena recuperació de la segona operació de lligaments creuats i menisc del genoll esquerre en menys de dos anys –va ser intervingut el juliol passat–, espera poder pujar a la moto per Nadal, encara que té clar que no forçarà.

El lleidatà, operat per segona vegada el juliol passat, està en plena rehabilitació

“El meu objectiu ara és recuperar-me totalment de la lesió, i si per fer-ho he de retardar anar amb moto, ho faré”, va dir el pilot de Vilanova de Segrià, que veu just començar la temporada. “De cara al Mundial, que comença al maig, no hi haurà problema, però per a l’Estatal, que és al març, arribaré una mica just, però si he de perdre’m les primeres proves ho faré”, va indicar.

La temporada que ve, Arnau baixarà un esglaó a nivell internacional i tornarà a competir al Mundial de Trial2.

“Crec que és la millor decisió. L’equip vol potenciar aquesta categoria i a mi em convé més ser-hi per demostrar el que valc i poder recuperar el meu lloc a la categoria reina. Me l’he de tornar a guanyar”, va reconèixer el lleidatà, que ha firmat amb TRS amb unes condicions que l’obligaran a buscar patrocinadors personals, tant per al Mundial com per al Campionat d’Espanya.

“M’hauré de sufragar els viatges, però les motos, recanvis i tota l’assistència me’ls posarà la marca. No puc exigir res més”, va sentenciar.

tracking