BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Derrota davant el cuer

El Cadí la Seu perd a la pista del Bembibre i veu frenada la dinàmica positiva || L’encert exterior de les lleoneses durant la primera meitat, determinant

El Cadí la Seu va ser incapaç de lluitar per la victòria a Bembibre.

El Cadí la Seu va ser incapaç de lluitar per la victòria a Bembibre.CLUB POLIDEPORTIVO BEMBIBRE

El Cadí la Seu va entrepussar ahir a casa del cuer de la Lliga Femenina, un Bembibre que va fer valer el seu millor encert des de la línia exterior per acabar guanyant (69-61). Els 12 triples de les lleoneses, 11 durant la primera meitat, van ser un obstacle insalvable per a les de l’Alt Urgell, que van veure frenada la dinàmica positiva de tres victòries seguides a la Lliga. 9 dels 10 punts inicials de les locals van arribar des del perímetre, encara que el Cadí es trobava còmode en l’apartat ofensiu. Tanmateix, les lleoneses van continuar castigant el cèrcol lleidatà i després del 19-14, el tècnic Bernat Canut va aturar el duel. El festival anotador del Bembibre va seguir el seu curs i les locals van tancar amb un triple el primer acte (24-17). No van millorar les coses al segon quart, amb domini per part d’un Bembibre que va arribar a col·locar-se amb un marge de 15 punts (40-25). Va intentar reaccionar el Cadí, però se’n va anar al descans amb un desavantatge d’11 punts, un marge molt complicat si seguia l’encert local. Un cop el Cadí va poder tractar de tu a tu el rival, amb un joc molt més físic, les lleidatanes van començar a remuntar i, amb la mateixa moneda, es van situar a només 4 punts. Dos triples de Yurena Díaz i Nogic van situar el 52-48 a 1:42 per arribar a l’últim quart. Tanmateix, el Bembibre va reaccionar gràcies a Quirante i Llorente (56-48). Durant l’últim quart, les de l’Alt Urgell ho van intentar de totes les formes, però les locals van mantenir la calma tot i les escasses rotacions a la banqueta. El més a prop que va estar el Cadí de la remuntada va ser el 63-56, però poc després Canut va haver de tornar a parar el matx a l’assolir de nou les locals els 10 punts de marge. Nogic va donar esperança en els últims compassos amb un triple que va significar el 66-59, però les locals van sentenciar des de la línia de tirs lliures. El Cadí, que sabia de la dificultat de la pista del Bembibre, va acabar encaixant la tercera derrota.