SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista, amb la baixa de Giuliani, rep el Barça buscant “plantar-li cara”

Albert Folguera.

Albert Folguera.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista rep avui al matí el FC Barcelona (pavelló Onze de Setembre, 12.00) amb la baixa de l’argentí Mauro Giuliani i amb la intenció, segons el tècnic Albert Folguera, de “plantar cara” al segon classificat de l’OK Lliga. De la lesió de Giuliani, que va xocar amb Àlex Joseph a l’entrenament de divendres i té una contusió al genoll, Folguera va comentar: “Cal veure’n l’evolució, però no crec que pugui jugar.” Pel que fa al Barça, el tècnic de Bell-lloc va assenyalar que “som conscients de la gran dificultat que comporta enfrontar-te al millor equip d’Espanya, però ja vam demostrar davant d’altres grans que podem plantar cara. Amb el Liceo i el Reus només vam perdre per 2-1”.

En qualsevol cas, Folguera el que no permetrà és que els seus jugadors llancin la tovallola en cas que l’equip blaugrana s’avanci en el marcador o aconsegueixi un còmode avantatge. “No podem tirar el partit. Hem d’intentar que ells no se’n vagin en el marcador perquè qualsevol error que cometem l’aprofitaran.”

Albert Folguera va recórrer al tòpic que “en partits així tenim molt més a guanyar que a perdre” i va destacar que “fer un bon partit com a Reus ens serviria per a la nostra autoestima per als duels següents”. També va apel·lar al suport de l’afició. “M’agradaria que vingués el màxim de gent i poder oferir-los un partit en què es diverteixin.” El Llista porta dos derrotes consecutives, davant del Caldes (1-5) i a Reus (2-1).

tracking