SEGRE

DEPORTES

Espanya es jugarà avui la Copa Davis amb Canadà

Després d’eliminar ahir en una èpica semifinal Gran Bretanya amb un Nadal estel·lar || Els canadencs van donar la sorpresa amb Rússia

Rafa Nadal celebra un dels punts a semifinals davant de Gran Bretanya.

Rafa Nadal celebra un dels punts a semifinals davant de Gran Bretanya.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip espanyol, amb un Rafa Nadal una vegada més en actitud estel·lar, disputarà avui la final de la renovada Copa Davis amb Canadà. El conjunt estatal va eliminar ja de matinada a semifinals –passaven les 00.30 hores– Gran Bretanya per 2-1, en un partit de dobles decisiu en el qual Nadal i Feliciano López es van imposar en dos sets a Jamie Murray i Neal Skupski, per 7-6 (3) i 7-6 (8).

Nadal va tornar a la pista Manolo Santana al vèncer Daniel Evans, per 6-4 i 6-0 i igualar l’eliminatòria (1-1) que havia començat amb victòria de Kyle Edmund amb Feliciano López (6-4 i 7-6 (3), i acompanyat aquesta vegada per Feli es van imposar a la parella britànica en dos hores i setze minuts, després de salvar quatre punts de set a l’últim parcial.

Així doncs, el conjunt espanyol lluitarà avui per aconseguir la sisena Enciamera (2000, 2004, 2008, 2009 i 2011) contra Canadà, que es va classificar per a la seua primera final al vèncer Rússia per 2-1.

El d’avui serà el tercer enfrontament Espanya-Canadà, amb 1-1 en els precedents. Espanya va guanyar per 4-1 La Manga Club a Múrcia el 1991 en la primera ronda del Grup Mundial, i Canadà es va imposar a Vancouver el 2013 i per 3-2, també en aquesta mateixa ronda i grup. La final es disputarà a partir de les 16.00 hores.

tracking