FUTBOL PRIMERA CATALANA

Punt d'or davant del líder

L’Efac empata al minut 87 després d’encaixar el 0-1 i a nou minuts per al final || Els lleidatans van merèixer més i van ser millors a la primera part

Adri Fernández es disposa a rematar perseguit per un jugador del Muntanyesa.

Adri Fernández es disposa a rematar perseguit per un jugador del Muntanyesa.CARLES MIRANDA

L’Efac va sumar ahir un valuós punt davant del líder del grup, el Muntanyesa, en un partit en el qual els lleidatans van ser millors a la primera part i van saber reaccionar quan van rebre un gol en contra a pocs minuts del final. El Muntanyesa va jugar amb deu per expulsió de Sanvidal al minut 53.

L’Efac va merèixer més, almenys pel que sembla a la primera meitat. Tot i les baixes, va portar el ritme del matx en uns primers 45 minuts en què va tenir diverses ocasions, algunes de molt clares, per haver inaugurat el marcador. La primera ocasió local va arribar al minut 8 quan Adri Fernández va rematar i el porter va agafar la pilota. En el 16’, 22’ i 32’, va ser Ciru, el més actiu de l’Efac, el que va tenir el gol a prop. Enmig, en el minut 17, va ser Juclà el que va rematar i la pilota va fregar el pal.

El segon temps va ser més equilibrat amb un Muntanyesa que va demostrar el perquè del seu liderat. Al minut 47 el visitant Erik va posar a prova el porter lleidatà Jordi Chiné. Al 53 els barcelonins es quedarien en inferioritat per expulsió per doble groga de Sanvidal. A partir de llavors hi hauria uns minuts en què Cheikh disposaria de diverses ocasions de gol, però no va arribar per poc a la rematada.

En la recta final de l’encontre van arribar les dianes. Abans, seria el substitut de Cheikh, Albert Simó Chipi, que forçaria un córner després d’una gran acció individual. Després seria Monfort el que ho intentaria però la seua tramesa no va trobar rematador.

Els locals estaven perdonant i el Muntanyesa, en canvi, va aprofitar una bona jugada per avançar-se al marcador. Va ser Brian el que va batre sense remissió Chiné i establia el 0-1 en el minut 81.

Va ser tot un cop per a l’equip d’Ismael Mariani que veia com se li escapaven els punts, malgrat haver disposat de bones oportunitats per marcar.

Tanmateix, els lleidatans no es van rendir i van trobar el merescut premi al minut 87 per mediació de Sow. Haurien pogut fins i tot guanyar l’Efac en una rematada de Ciru que va sortir vorejant el pal i en un possible penal a Sow.