El Montsó cau davant un líder molt sòlid

Els de Vicien Ferrer van jugar una bona segona part

El Tamarit consolida la reacció amb la victòria a Calamocha.

El Tamarit consolida la reacció amb la victòria a Calamocha.ALBA RIVERA

El Montsó no va poder aconseguir cap punt en la visita a un Terol que continua mostrant la seua fermesa en el liderat de la classificació. Fins al descans els locals van ser un equip dominador que va exercir un ferri control sobre el joc. El Montsó, llastat per les baixes de sis jugadors sancionats i la lesió de Marcio, va intentar sorprendre els locals. Primer va poder marcar Mesa, però la resposta local va ser contundent i Fran Pérez va anotar l’1-0 al minut 7 i eal 34 Domingo va augmentar l’avantatge del Terol (2-0).

El Montsó, però, no es va resignar i va fer un pas endavant a la segona part del xoc. Va fer perdre el control del joc al Terol, però només van poder maquillar el resultat final amb el gol de Miguel al minut 77. Després d’aquesta derrota el Montsó segueix en catorzena posició, amb quinze punts.