Un Tàrrega sense gol cau a Valls

Els de l’Urgell van pressionar fins al xiulet final per aconseguir un empat que se’ls va negar gràcies a la traça defensiva dels locals || L’únic gol del partit el va marcar Kuku al minut 3

Un jugador del Tàrrega pugna per la pilota ahir davant de diversos jugadors del Valls.ÁREA 11

El Tàrrega ho va intentar fins a l’últim minut, però va acabar perdent per la mínima contra un Valls que va patir molt per conservar la seua escarida renda, aconseguida en els primers compassos del partit (1-0). L’equip dirigit per Berrocal, ahir a la grada per sanció, va tenir diverses ocasions per batre la porteria d’Alejo, però no va ser encertat de cara al gol. El duel va començar malament per al Tàrrega, que va encaixar el primer i únic gol del partit quan tan sols se n’havien disputat 3 minuts. Kuku va xutar un dur tret des de la frontal de l’àrea que es va colar per l’escaire de la porteria visitant. Cesc hauria pogut aconseguir el 2-0 poc després, però va enviar la pilota a prop del pal. El Valls volia resoldre abans del descans a base de domini i ocasions. Kuku va tornar a tenir una bona ocasió després d’una centrada de Bati i, al minut 15, ho va provar Fabra en un xut de falta lateral que va blocar el porter Oriol. El mateix jugador va provar, poc després, una paràbola que va treure la defensa. La primera ocasió visitant va arribar al minut 18, quan Giralte va rematar una pilota al pal a la sortida d’un córner, si bé l’àrbitre ja havia invalidat la jugada per fora de joc. Aquesta ocasió va animar un Tàrrega que, als 21 minuts, va disposar d’una nova opció de gol en una jugada de Maikel que va perdonar dins de l’àrea petita local. Quan faltaven sis minuts per al descans, el local Guasch va tenir l’oportunitat d’ampliar les distàncies en el marcador, però no va estar encertat en la rematada després d’una ràpida jugada de contraatac. Amb el resultat d’1-0 es va arribar al final de la primera part. S’esperava més del Tàrrega al segon temps, però el conjunt de Lleida no va donar mostres de perill als primers compassos de la represa. Ja al minut 62, Pérez va poder marcar el 2-0, però el porter del Mollerussa ho va impedir amb una bona intervenció. Posteriorment, Miró va tornar a ficar la por al cos al Tàrrega en un xut que se’n va anar a fora per sobre del travesser. Al tram final del partit, el Tàrrega s’ho va jugar tot pel tot i es va llançar a buscar l’empat amb més cor que cap. Al minut 85, Alejo va evitar un premi que es mereixien els d’Edu Berrocal. Tanmateix, l’anhelat empat no va arribar i, fins i tot, hauria pogut acabar en una derrota més voluminosa si, a l’última acció del partit, Maza hagués estat encertat en la rematada. El Valls va patir, però va acabar vencent un Tàrrega sense pólvora a dalt.

“Hem fet prou ocasions com per merèixer més” L’entrenador del Tàrrega, Edu Berrocal, que va veure el partit des de la grada arran de la sanció federativa que li van imposar després dels incidents esdevinguts a l’últim partit a casa amb el Vista Alegre, va declarar després de la conclusió del partit al camp del Valls que “per ocasions, ens mereixíem alguna cosa més. Tot i que cal reconèixer que l’equip local també ha tingut les seues, amb les quals podrien haver sentenciat el partit”. “Ens hem desprotegit en defensa quan hem anat a buscar l’empat i això ens ha pogut costar algun gol”, va reflexionar el tècnic.