SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Artesa de Lleida espera recaptar 5.000 euros per a La Marató de TV3

Caminada o carrera amb 800 participants

Jordi Latorre, Marcel Mor i Ester Roure, ahir durant la presentació de la prova.

Jordi Latorre, Marcel Mor i Ester Roure, ahir durant la presentació de la prova.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Artesa de Lleida organitzarà aquest diumenge vinent, dia 1 de desembre, la setena edició de la Cursa i Caminada Solidària per La Marató de TV3, que en aquesta ocasió està dedicada a lluitar contra les malalties minoritàries.

La prova es va presentar ahir a la Diputació amb la presència del vicepresident Jordi Latorre, el regidor de l’ajuntament d’Artesa de Lleida Marcel Mor i Ester Roure, de l’Associació Superbé, que van explicar que l’objectiu és superar la recaptació de l’edició de l’any passat, que va ser d’una mica més de 5.000 euros.

La carrera celebrarà diumenge, 1 de desembre, la setena edició i tindrà uns 800 participants

Ester Roure va destacar que es tracta d’“una carrera estrictament solidària, en la qual l’Associació Superbé només ajuda i l’organitza” i va agrair el suport “a l’ajuntament, per tot el que ens ajuda i ens aporta i a tots els col·laboradors, que pràcticament és tot Artesa de Lleida”.

L’organització ha previst dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres, tant per a la cursa com la caminada i la sortida serà davant del pavelló municipal. La caminada es farà a les 9.30 i la carrera, a les 10.00.

Marcel Mor va destacar que “cada una va en una direcció, per la qual cosa es creuen de cara”, i va valorar que “és un circuit força pla”. S’espera la presència d’uns 800 atletes entre les dos propostes.

Jordi Latorre, per la seua part, va destacar com valors de la carrera “la promoció de la salut i dels hàbits saludables, així com la promoció de l’esport i del nostre territori”. Va afegir que “tenim uns municipis molt dinàmics” i va valorar “el suport que es fa a La Marató de TV3, una activitat que any rere any fa possible que es promogui la investigació i lluita contra totes les malalties”.

tracking