SEGRE

AUTOMOBILISME INSTAL·LACIONS

Obres al Circuit de Lleida

Reformes a 5 anys vista, amb un cost de 60.000 €, per substituir el sòl del traçat i millorar-ne l’adherència || Llesta la primera fase per a l’Open Off Road

El sòl argilenc s’ha substituït per un de més drenatge.

El sòl argilenc s’ha substituït per un de més drenatge.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escuderia Lleida ha emprès un pla d’obres al Circuit de Lleida, ubicat al costat de l’N-II en direcció a Saragossa, l’objectiu del qual bàsicament és aconseguir més adherència dels vehicles al sòl del traçat. Aquest pla, a cinc anys vista, tindrà un cost global d’entre 50.000 i 60.000 euros i s’ha iniciat amb una primera fase de treballs centrats en la millora i eixamplament del gran revolt de final de meta.

L’actuació en aquest tram, que té unes dimensions de 160 metres de longitud i setze metres d’amplada, ha consistit a eliminar les capes d’argila i pedra substituint-les per balast (material format per àrids no triturats i terra granular) d’alt drenatge que millorarà l’adherència dels vehicles en aquest ràpid i crucial darrer revolt.

També s’ha refinat i compactat tot el traçat, que té una longitud total de corda de 1.245 metres. “Aquesta millora ja la podrem provar al XX Open Off Road del 7 i 8 de desembre i la segona fase es preveu que estigui llesta per a l’Estatal d’autocròs del mes d’abril. En aquell temps ja estarà reformada una tercera part del circuit”, va explicar el secretari tècnic de l’Escuderia Lleida, David Domingo.

El sòl argilenc s’ha substituït per un de més drenatge.

El sòl argilenc s’ha substituït per un de més drenatge.SEGRE

tracking