SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Márquez, operat amb èxit de l'espatlla dreta

Rebrà l’alta mèdica en 48 hores per iniciar la recuperació a Cervera

El lleidatà tornarà a fer la rehabilitació a la seua Cervera natal com la temporada passada.

El lleidatà tornarà a fer la rehabilitació a la seua Cervera natal com la temporada passada.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez va ser intervingut ahir “satisfactòriament” de l’espatlla dreta després de les molèsties que arrossegava durant tota la temporada, agreujades per la caiguda patida recentment al test celebrat aquesta setmana a Jerez. L’operació del vuit vegades campió del món de velocitat va tenir lloc a l’Hospital Universitari Dexeus del Grup Quironsalud i hi van participar els doctors Xavier Mir, Víctor Marlet i Teresa Marlet, tots membres d’ICATME (Institut Català de Traumatologia i Medicina de l’Esport).

El pilot del Repsol Honda va caure la primera jornada de test al Circuit Jerez-Ángel Nieto amb el resultat d’una subluxació que s’unia al mal que ja tenia, com va reconèixer ell mateix, a l’articulació després de la caiguda soferta en la classificació de Malàisia mentre perseguia Fabio Quartararo.

Márquez va poder completar les proves a la pista andalusa i de fet va marcar el millor temps a la jornada final, segon total després de Maverick Viñales i la seua Yamaha. Però com a mesura preventiva i per no repetir el que ja va passar amb l’espatlla esquerra el 2018, que tants maldecaps li va portar, va prendre la decisió d’operar-se després de consultar-ho amb els doctors. Una vegada que abandoni l’hospital barceloní iniciarà la recuperació a Cervera i posteriorment l’entrenament hivernal per preparar i arribar en les millors condicions al test de pretemporada a Sepang, previst del 7 al 9 de febrer.

“La intervenció ha estat similar a la realitzada a l’espatlla esquerra a finals del 2018, encara que de naturalesa menys intrusiva”, afegeix la nota de premsa facilitada per l’equip Repsol Honda. Es preveu que el pilot de Cervera rebi l’alta mèdica en les pròximes 48 hores i serà llavors quan comenci a la seua localitat natal la recuperació, com ja va fer l’any passat.

Aquest contratemps li impedirà estar aquesta setmana al campus de motocròs que porta el seu nom i que cada any, des de fa cinc, ofereix al costat del seu germà Àlex al circuit de Rufea de Lleida, en el qual participen una vintena de joves pilots, alguns dels quals estrangers. Aquest any, entre els elegits, hi ha quatre joves promeses lleidatanes.

tracking