SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La Copa contra l'Espanyol, el 19-D a les 19.00 hores

El Lleida jugarà just 48 hores després a la Lliga al camp del Sabadell

Dos operaris de l’empresa Royal Verd col·loquen els pans d’herba al camp Annex al Camp d’Esports.

Dos operaris de l’empresa Royal Verd col·loquen els pans d’herba al camp Annex al Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit de la Copa del Rei al Camp d’Esports entre el Lleida Esportiu i l’Espanyol ja té data i horari confirmats i, per tant, es disputarà el dijous 19 de desembre a les 19.00 hores. Seran 48 hores justes, com dicta la normativa, les que separaran aquest partit del següent, de Lliga, al camp del Sabadell (dissabte 21, a les 19.00 h), rival directe dels blaus amb què està empatat a punts, 26, tot i que els arlequinats són tercers.

El Lleida considera que és molt poc temps per recuperar els futbolistes i també per preparar tàcticament en òptimes condicions un partit i més encara d’aquesta importància. De fet, el sindicat mundial de futbolistes (FIFPro), reclama des de fa temps la introducció d’un període mínim obligatori de descans per als equips de tres dies entre dos partits, una normativa que de moment només s’aplica a Portugal.

Malgrat ser preceptiu, és molt poc temps per a la recuperació física i la preparació tàctica

El sindicat considera que un període de recuperació de dos dies és insuficient, i que les oportunitats d’obtenir bons resultats al segon partit són molt reduïdes.

D’altra banda, falta saber quin canal de televisió retransmetrà el matx perquè el que és segur és que els 16 partits d’aquesta eliminatòria en la qual juguen equips de Primera seran retransmesos en directe.

Com és sabut, a Espanya, el concurs ha estat adjudicat a Mediaset, el contracte de la qual la faculta per subcontractar el servei amb altres operadors. I pel que sembla hauria fet l’adjudicatària amb DAZN, si bé fins ara no han transcendit més detalls.

L’RFEF ha adjudicat els drets d’emissió de la Copa del Rei a Espanya, part d’Europa i part de la resta del món per a aquesta temporada i les dos següents per un global d’uns 80 milions d’euros.

Col·locats nous pans d’herba de gespa al camp Annex

Els operaris de Royal Verd, l’empresa encarregada del manteniment del terreny de joc del Camp d’Esports i de l’Annex, han col·locat nous pans d’herba de gespa en aquest últim camp que serveix d’entrenament per al primer equip.

tracking