FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Alcarràs torna a caure

Els del Segrià van veure com els anul·laven el gol de l’empat en el minut 94 per una falta dubtosa || Sumen 6 derrotes en les últimes 7 jornades de Lliga

Una acció del partit d’ahir entre l’Alcarràs i el Valls.

Una acció del partit d’ahir entre l’Alcarràs i el Valls.MAGDALENA ALTISENT

L’Alcarràs va tornar ahir al camí de la derrota al caure (1-2) al Xoperal davant d’un Valls que encadena, després de la d’ahir, cinc victòries consecutives. Els del Segrià van jugar bé però els va faltar sort i van veure com el col·legiat els va anul·lar un gol en el minut 94 per una dubtosa falta sobre el porter visitant. Amb aquest resultat, els pupils de Josep Maria Espasa segueixen en zona de descens, en la setzena posició, i sumen sis derrotes en les últimes set jornades.

Els locals van exhibir un bon joc durant la primera meitat, malgrat que no van aconseguir generar cap ocasió excessivament clara. Tampoc el Valls no aconseguia atansar-se a la meta local, per la qual cosa el joc es va concentrar al centre del camp.

La primera jugada de perill va ser per al local Iván, que ho va intentar amb un xut des de la banda que el porter visitant va aconseguir desviar córner. Malgrat això, va ser el Valls qui va aconseguir marcar a la primera meitat i ho va fer en l’última jugada abans del descans. El visitant Joel va avançar els seus rematant de cap des de l’àrea petita una centrada de Bati per la banda. Després del pas pels vestidors, l’Alcarràs va estirar línies a la recerca de l’empat. Els de Josep Maria Espasa van començar a atansar-se a la porteria contrària, encara que no va ser fins al minut 72 que van trobar el premi. Cendrós va guanyar l’esquena al seu defensor i va superar el porter del Valls amb un xut ras per empatar el partit (1-1). Però l’alegria va durar poc. Només un minut després, la defensa de l’Alcarràs no va ser capaç de refusar una centrada lateral dels visitants i el punta Guasch no ho va desaprofitar per tornar a avançar el Valls. El cop no va desmoralitzar els lleidatans, que van continuar intentant-ho. Ja en l’afegit va arribar la jugada polèmica del partit, quan l’àrbitre va anul·lar entre les protestes dels locals un gol a l’Alcarràs per una possible falta prèvia al porter Alejo, que va caure després d’un mal refús sobre un jugador lleidatà. A més, a l’últim sospir, el col·legiat tampoc va permetre als locals l’execució d’una perillosa falta assenyalada al caire de l’àrea del Valls al donar el matx per acabat.