ELS DETALLS

El Borges segueix sumant

Els de Manel Cazorla segueixen intractables i derroten amb claredat un Balaguer en hores baixes || La victòria els manté líders amb un avantatge de nou punts sobre el Juneda i el Solsona

El porter local Xammar atalla una pilota davant de la proximitat de Jordana, del Balaguer.MAITE MONNÉ

El Borges continua el periple triomfal per la categoria i suma la dotzena victòria en tretze jornades de competició (3-0). Aquesta vegada amb el Balaguer, un històric en hores baixes que no va poder fer res per evitar la derrota. Els locals van iniciar el duel executant una pressió asfixiant i van dominar un rival que van encaixonar al seu camp i al qual no van concedir possibilitats per travessar el mig camp.

Al minut 19 va arribar la primera ocasió clara per marcar dels locals quan Patrick, en posició immillorable, va rematar de cap fora la seua rematada. Al 23, Montoy va posar a prova els reflexos de Peguero, el porter visitant, que va ser el millor dels seus en el partit i que va rebutjar amb una gran estirada a córner. El domini del Borges era total i incontestable i Sales va poder obrir el marcador al minut 39, però el tret va sortir vorejant el pal dret de la porteria del Balaguer. Tres minuts abans del descans, Montoy va estavellar la pilota al travesser després d’un rebuig de Peguero.

Tot just començar la segona meitat, una bona passada de Montoy la va rematar Joel a la xarxa, però l’àrbitre va anul·lar el gol per un fora de joc que va ser molt protestat pel públic. L’1-0 va arribar al minut 53 en una jugada en la qual Peguero no va poder blocar la pilota després d’un tret de Sales que Patrick va rematar a boca de canó. El Balaguer va perdre aleshores Darias per doble targeta groga. Malgrat tot, els visitants van estirar les línies i van tenir l’única aproximació a la porteria del Borges, però Xammar va evitar el gol de l’empat llançant-se als peus de Sánchez.

Aquesta ocasió va esperonar els de les Garrigues, que van tornar a apropiar-se de la pilota. Al minut 88 una gran passada en diagonal de Montoy que X. Sánchez va ser aprofitada per, que va superar per alt Peguero per marcar el 2-0.

Tan sols un minut més tard Roi tancava el marcador i el bon partit del Borges amb un potent tret que es va convertir en el 3-0 definitiu.