Més a prop de Segona

L’Espanyol va caure golejat contra l’Osasuna i veu com la salvació ja se situa a cinc punts || Machín, molt crític: “No podem anar pel món amb passarells”

Jugadors de l’Osasuna celebren un dels gols que van marcar ahir a l’Espanyol.

Jugadors de l’Osasuna celebren un dels gols que van marcar ahir a l’Espanyol.EFE

L’Espanyol va sumar una nova derrota després de perdre amb l’Osasuna (2-4), i té la salvació a 5 punts. El partit va arrancar amb un ensurt, ja que als 4 minuts va marcar l’Osasuna, però el col·legiat va anul·lar el gol per fora de joc. La primera ocasió local va ser de Wu Lei (17) i tres minuts després, el col·legiat va decretar pena màxima per mà de Roncaglia després de consultar el VAR. Marc Roca, per segona vegada aquesta temporada va marcar l’1-0. Els de Machín esperaven al darrere evitant cometre els errors que tan cars els han costat en altres partits. Al tall del descans va arribar l’intercanvi de cops, però el marcador no es va moure (1-0).

L’Espanyol va començar la segona part, com a sempre, descentrat. Als 30 segons Rubén García va posar l’empat i al minut 48 els navarresos ja guanyaven 1-2 després d’un gol de Chimy Ávila. Els visitants es van quedar amb 10 per expulsió de Roncaglia. L’Espanyol estava nerviós i els visitants arribaven amb molt de perill. Moncayola es va afegir a la festa (1-3) i l’Osasuna encara va marcar el quart, de penal, per firmar la golejada més gran fora de casa. L’Espanyol va maquillar el resultat amb el 2-4 de Calleri, però no va evitar la xiulada del públic. Al final del partit, el tècnic, Pablo Machín, va carregar contra els jugadors i va dir que necessitava “tios i futbolistes de veritat”, ja que “no podem anar pel món amb passarells”.