ELS DETALLS

El Mollerussa s'imposa al Gavà gràcies a un gol de Roger Canadell

El Mollerussa s’imposa al Gavà gràcies a un gol de Roger Canadell || Els homes de Josep Maria Turull guanyen després de sis jornades sense aconseguir-ho

Un jugador del Mollerussa es disposa a centrar la pilota davant la presència del capità del Gavà en una de la jugades del partit d’ahir.ÁREA 11

El Mollerussa va tornar al camí de la victòria, després de sis jornades sense aconseguir els 3 punts, i ho va fer en un partit en el qual va acabar demanant l’hora al camp del Gavà, gràcies a un solitari gol de Roger Canadell (0-1).

Els primers 15 minuts del partit van ser de domini altern, amb escasses ocasions de perill per part dels dos equips. El primer avís del Mollerussa va arribar a través de les botes de Quini, però el seu xut no va veure porteria per escassos centímetres. Poc després, Jofre va desaprofitar una opció clara per fer pujar el 0-1 al marcador amb una pilota penjada a l’interior de l’àrea que no va aconseguir rematar. Les dos accions ofensives visitants van despertar el Gavà, que va provar d’inquietar la porteria defensada per Aceituno per mitjà d’Adri Ruiz amb un centre de Cabré, però el jugador local no va estar encertat al rematar.

Els dos conjunts, a poc a poc, van anar augmentant la intensitat al ritme del partit, especialment el Mollerussa, que al minut 24 va aconseguir inaugurar el marcador per mitjà de Roger Canadell amb una passada de Jofre. Els homes de Josep Maria Turull estaven sent superiors al Gavà, i més després de la lesió del seu porter titular, Albert, que va haver de ser substituït pel debutant Cristian (42’), que va quedar molt tocat després d’encaixar el gol de Roger. Amb el resultat de 0-1 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

A la segona part, el Gavà va saltar al terreny de joc amb molta més ambició que a la primera i Espi va estar a punt d’aconseguir l’empat, però la seua rematada de cap no va trobar porteria i la pilota va passar per sobre del travesser (48’). També va tenir la seua oportunitat d’aconseguir la igualada Òscar, al minut 66, però una gran intervenció d’Aceituno ho va evitar. El Mollerussa patia davant l’assetjament d’un Gavà que no cessava en el seu afany de salvar almenys un punt.

En la recta final del partit, una mala sortida d’Aceituno va propiciar que la defensa del Mollerussa hagués d’evitar sota pals el gol de Joan. Tanmateix, poc després podria haver arribat el 0-2, però el meta local va treure una mà salvadora per negar-li el gol a Òscar Canadell. El Gavà es va llançar a la desesperada a buscar l’empat a la darreria del partit, però els lleidatans es van mostrar molt seriosos i ordenats en defensa per evitar qualsevol indici de perill i fins i tot es van animar a buscar la sentència, però ni Puchi ni Artur no van poder batre Cristian i es va arribar al final del partit amb una victòria soferta per a un Mollerussa que, gràcies als tres punts aconseguits, en suma 15 en total i s’allunya una mica de la zona de descens. A la pròxima jornada, els del Pla d’Urgell rebran a casa el cuer Sant Ildefons.

“Premi just al treball realitzat per la plantilla”

L’entrenador del Mollerussa Josep Maria Turull va declarar després de la victòria del seu equip a Gavà que “feia diverses setmanes que buscàvem la victòria sense èxit malgrat la bones sensacions” i va afirmar que “els tres punts que hem aconseguit són un premi just al treball que està realitzant la plantilla”.