SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida busca substitut a Carey

El Força Lleida negocia la rescissió de contracte de l’aler bahamià, que avui ja no jugarà davant de l’Oviedo per lesió || El club busca un jugador de nivell que reforci el perímetre i sigui anotador

Jorge Serna, alliçonant Mike Carey durant el partit disputat a la pista del Castelló.

Jorge Serna, alliçonant Mike Carey durant el partit disputat a la pista del Castelló.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida ja prepara el primer canvi a la plantilla amb l’objectiu de reconduir una situació cada dia més delicada, i que ho podria ser encara més si aquesta setmana no és capaç de tirar endavant els duels davant dels dos últims classificats de la Lliga, avui cotra l’Oviedo i divendres davant del Marín, tots dos al Barris Nord. La primera víctima dels mals resultats serà Mike Carey, amb qui ja s’està negociant la rescissió del contracte. De fet, el bahamià, que no ha fet gala del poder físic del qual venia avalat en els tres mesos que ha estat a Lleida, ja no jugarà aquesta nit davant del quadre d’Oviedo, oficialment per unes molèsties a les cervicals.

Carey ja no va disputar ni un sol segon a la pista de l’Osca, malgrat que ja s’havia restablert de la lesió, la qual cosa ja va ser tota una declaració d’intencions que Jorge Serna es va encarregar de confirmar ahir. “Ell sap que esportivament fa dies, des del partit de Granada, vaig deixar de confiar en ell. Mike no està rendint al nivell esperat i s’està negociant amb ell.”

“Carey sap que des del partit de Granada vaig deixar de confiar en ell a nivell esportiu”, diu Serna

El club confia a tancar la seua sortida en les pròximes hores i avançar en les negociacions del seu substitut que, segons el parer de Serna, hauria de potenciar el joc exterior. “Necessitem un jugador competent, solvent, resolutiu, que li puguis donar la bola i generi avantatges, que tingui amenaça de tres, és a dir, un bon jugador, que porti el pes important del joc ofensiu de perímetre”, va explicar, i va puntualitzar: “És el que m’agradaria o el que crec que l’equip necessita, perquè és veritat que hi ha moments del duel en què hi ha una certa congestió, i necessitem un jugador que descongestioni. No vaig veure l’Atlètic-Barça de diumenge passat, però sé que va arribar Messi i va resoldre. Aquest és el factor diferencial. Òbviament no demano Leo Messi, però demano un factor diferencial. No ho demana Jorge Serna, ho demana l’equip, ho demana el joc. L’equip està necessitat de frescor.” A més, també veu difícil comptar amb reforços aquesta mateixa setmana.

tracking