SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi: "El duel amb Cristiano serà fins al final"

Messi diu que li va doldre que l’igualés

Leo Messi, amb la sisena Pilota d’Or.

Leo Messi, amb la sisena Pilota d’Or.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va reconèixer que quan el portuguès Cristiano Ronaldo va igualar el rècord de cinc Pilotes d’Or, li “va doldre una mica”, segons confessa en una entrevista amb la revista France Football, organitzadora del trofeu. “Quan Cristiano em va empatar em va doldre una mica. Ja no estava sol al cim. Però era lògic”, va dir el jugador del Barcelona, que dilluns va guanyar la sisena Pilota d’Or, amb la qual cosa superava el portuguès. “Comprenia per què no guanyava. Com a equip no havíem assolit el nostre objectiu principal, que era la Lliga de Campions, la qual cosa et dóna més opcions de guanyar la Pilota d’Or. Quan Cristiano ho va aconseguir va ser perquè va fer grans temporades [...]. Era merescut, no va ser cap injustícia.” No sap si ell és el millor de la història, ja que “hi ha hagut grans jugadors en altres èpoques, i és molt difícil comparar”, tot i que va reconèixer que estar considerat entre els millors ja supera les expectatives. Sí que va pronosticar que el duel amb Ronaldo “seguirà fins al final de les nostres carreres, com ha estat des de l’inici”. També dissipa qualsevol dubte sobre la continuïtat al Barça: “Vaig arribar amb 13 anys a un club excepcional que per a mi és el millor del món. He trobat tot el que necessitava aquí. Mai he sentit la necessitat d’anar-me’n. És el lloc perfecte per a mi, per a la meua carrera i per a la meua família.” Admet que encara es pregunta què li va passar a l’equip en el daltabaix de les semifinals de la Champions amb el Liverpool: “Sabíem que ens podia passar perquè havia passat el que va passar a Roma [l’any anterior] i ens va tornar a succeir.” A l’entrevista es defineix “més com un creador de joc que com un golejador”. Reconeix a France Football la importància de la família: “Des que Thiago [el fill gran] va nàixer, he canviat. Abans, podia passar dies sense parlar a ningú quan no anaven bé les coses. L’arribada de Thiago ho va canviar tot.”

Segons el comunicat de LaLiga, uns 2.000 aficionats de l’equip local van cridar “Griezmann, mor-te” a l’exjugador de l’Atlètic abans del començament de la segona part i en els minuts 59, 60 i 68. També denuncia els càntics de “Barça, Barça, merda” procedent de la grada baixa de Fondo Sur, igual que el càntic: “Olelé, olalá, ser del Barça és ser un subnormal.”

LaLiga denuncia els càntics ofensius contra Griezmann

LaLiga ha denunciat davant del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i davant de la Comissió Antiviolència, els càntics d’uns 2.000 aficionats de l’Atlètic contra Antoine Griezmann, en el partit que es va disputar diumenge a l’estadi Wanda Metropolitano.

tracking