SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: "Que el públic ens digui coses no ens ajuda gens"

Serna diu que l’afició està “en el seu dret” a xiular || “Fa temps que necessitem fitxar”

Santa Ana es penja del cèrcol en una acció del partit d’ahir al Barris Nord, davant de l’Oviedo.

Santa Ana es penja del cèrcol en una acció del partit d’ahir al Barris Nord, davant de l’Oviedo.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que l’equip fos acomiadat amb xiulets, a l’encadenar la sisena derrota, Jorge Serna va dir que el públic té dret a expressar-se com vulgui, però que això no els ajuda. “El públic té tot el dret del món per expressar el que consideri oportú. Nosaltres ho intentem però no ho estem sabent fer. I que el públic ens digui coses, òbviament no ens afavoreix, no ens ajuda en res, no fa que ens sentim còmodes”, va valorar.

Va defensar que “no és una qüestió de deixadesa per la nostra part. En aquests moments no estem sabent com solucionar-ho. Quan algú ho intenta, el que li va bé és que l’ajudin. El públic hi té tot el dret, només faltaria, però no ens ajuda a reaccionar”, va insistir. “Jugar a casa i sentir-se així no ajuda els jugadors, ni els tècnics ni l’organització.”

De l’encontre va afirmar que els jugadors de l’Oviedo, malgrat les seues poques rotacions, van fer “un partit extraordinari” i que després d’un primer quart que va acabar 17-31, “en el segon hem remuntat, hem estat a prop, a ells se’ls notava la fatiga, però quan en el tercer, que ha tingut la mateixa tònica que els anteriors, podíem anar-nos-en al marcador, ens han contestat amb dos triples i han congelat la nostra reacció. Després ha estat un vull i no puc per part nostra. Encaixant noranta punts és molt difícil guanyar. L’equip està clar que no es troba en el seu millor moment”, va admetre davant de l’obvietat de tan pèssima ratxa.

Qüestionat sobre si la solució era fer un fitxatge de manera imminent, va indicar que “fa dies que necessitem més jugadors. Necessitem un jugador que sigui una referència” i també va lamentar que a Santa Ana se li trenqués la samarreta quan “estava calent”.

tracking