SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna, destituït

El Força Lleida rescindeix el contracte del tècnic després d’encadenar 6 derrotes consecutives, la pitjor ratxa de la història del club || Jordi Guàrdia pren les regnes de l’equip de forma provisional

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’etapa de Jorge Serna al capdavant de l’ICG Força Lleida ja és història després que la directiva li comuniqués a primera hora del matí d’ahir el cessament. La derrota de dimarts contra l’Oviedo (83-89) al partit ajornat de la quarta jornada, el sisè duel seguit sense conèixer la victòria i la pitjor ratxa en la història del club, va ser el detonant que va precipitar aquesta decisió, malgrat que el 18 de novembre Serna va ser ratificat després d’haver presentat la dimissió. Llavors, després d’una contundent derrota a Granada (86-47), la directiva no va acceptar la renúncia del tècnic, però tres partits més tard –derrotes contra Gipuzkoa, Osca i Oviedo– han desembocat en la destitució.

“Aquest matí hem estat parlant amb Jorge Serna i, de mutu acord, hem decidit que deixa de ser l’entrenador del Força Lleida. Dins de la seua trajectòria de professionalitat i honestedat al club, creiem que ha de fer un pas al costat”, va assenyalar ahir Albert Aliaga, vicepresident de l’entitat, que va confirmar que el lleidatà Jordi Guàrdia, fins ara ajudant de Serna, serà el tècnic provisional fins que es trobi un relleu a la banqueta. “Estem estudiant diverses opcions, però sí que volem fitxar un nou entrenador de forma imminent”, va afegir Aliaga, que va assegurar que “tenim una plantilla per ser molt més amunt”.

La directiva no va acceptar la dimissió de Serna el 18 de novembre i tres partits després és destituït

“Pel bé del club i de Serna, no era gens bo tenir aquest tipus de pressió i, independentment del resultat contra l’Oviedo, no ens mereixíem aquesta situació”, va assenyalar en aquest sentit el directiu, que va afirmar que part de la responsabilitat és de la plantilla.

“Hi ha coses que no es poden permetre i també se li ha fet saber, després del partit de Granada, Osca i també ara. Hem d’estar tots al mateix vaixell. Al vestidor, ara mateix i sense culpar ningú, hi havia massa pressió i, potser, serà un canvi que anirà bé a l’equip”.

Miki Feliu, un dels capitans de l’equip, va manifestar que “és un moment molt dur per a tothom, perquè coneixem Jorge des de fa molt temps i va més enllà de l’aspecte esportiu. Però no tenim altra opció que tirar aquesta situació endavant i acabar una vegada per totes amb aquesta ratxa”. En aquesta mateixa línia, Ablaye Mbaye, l’altre capità de l’ICG Força Lleida, va manifestar que “estem tenint un dia molt complicat. Vam començar aquesta etapa amb Jorge fa quatre anys, quan era segon de Borja Comenge. Hem de continuar treballant per intentar sumar al més aviat possible”, va afegir.

Jorge Serna, durant el partit de dimarts contra l’Oviedo, l’últim per al tècnic a l’ICG Força Lleida.

Jorge Serna, durant el partit de dimarts contra l’Oviedo, l’últim per al tècnic a l’ICG Força Lleida.POL PUERTAS

Jorge Serna, durant el partit de dimarts contra l’Oviedo, l’últim per al tècnic a l’ICG Força Lleida.

Jorge Serna, durant el partit de dimarts contra l’Oviedo, l’últim per al tècnic a l’ICG Força Lleida.POL PUERTAS

tracking